در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

آشپزی ارمنی | آشپزی ملل | غذای ارمنی | غذای ملل | نان ارمنی | آشپزی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 201

تاریخ : ۳۰ / مرداد / ۱۳۹۵

آشپزی ارمنی | آشپزی ملل | غذای ارمنی | غذای ملل | غذای گوشتی | آشپزی
نان های ارمنی

انواع اعلای آرد از گندم بدست می‌آمد که (در ارمنی: «ناشیه»، «خوراک» به لاتین: khurak و «گِرماک»)، نامیده می‌شدند. از آنها انواع نان و شیرینی تهیه می‌شد.

غذای اصلی روستایی ارمنی را نان گندم تشکیل می‌داد. این نان و شیرینی‌ها در تنورهای گلین روستایی پخته می‌شد.

نان لواش نان ملی ارمنی است که در تنور تهیه می‌شود. بر اساس یافته‌های باستان‌شناسی نان پزی و شیرینی پزی در میان ارمنیان حداقل پیشینه دو و نیم هزار ساله دارد.

مایه خمیری که برای پختن شیرینی به کار می‌رفت، «خاش»، نام داشت. در تنورهایی که با چوب گرم می‌شد بر خلاف تنورهایی که با تپاله گرم می‌شد و نان لواش نازک بدست می‌آمد، نان دارای ضخامت بود و «بوکون» نام داشت.

نان گردی که پخته می‌شود در نواحی جنگلی ارمنستان در لهجه‌های محلی «بومب»، نامیده می‌شود. در زبان باستان به آن «پان»، می‌گفتند.