در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

آشپزی ارمنی | آشپزی ملل | غذای ارمنی | غذای ملل | غذای گوشتی | آشپزی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 269

تاریخ : ۳۰ / مرداد / ۱۳۹۵

آشپزی ارمنی | آشپزی ملل | غذای ارمنی | غذای ملل | غذای گوشتی | آشپزی
غذاهای گوشتی در آشپزی ارمنی

انواع غذاهای گوشتی نیز در داخل تنور پخته می‌شد. گوشت اصلی که ارمنیان استفاده می‌کردند از نوع گوشت گوسفند و گاو بوده است.

روستائیان گوشت را در داخل ظروفی مسی یا ظروف برنجی موسوم به «تاباک» نوعی ماهی تابه سرخ می‌کردند.

یکی از غذاهای مطلوب و رایج که تاکنون نیز رواج فراوان دارد انواع کباب‌ها بود.

ارمنیان از زمان باستان گوشت گوساله و گوسفند را بر روی آتش کباب می‌کردند. برای این کار از شاخ یا تَرکه درختان به عنوان سیخ استفاده می‌شد. بعدها این تَرکه‌ها جای خود را به سیخ فلزی داد.

گاهی نیز گوشت کامل دام را در میان سنگ‌های داغ می‌گذاشتند و با همان گونه سنگ‌ها آن را می‌پوشاندند و غذای بسیار لذیذی به نام «خوروو» (به لاتین: khorov) بدست می‌آمد.

ارمنیان از دیرباز مواد غذایی خود را برای فصل زمستان کنار می‌گذاشتند. برای این کار تا امروز هم گوشت گوسفند و گوساله، ماهی و پرنده را نمک سود کرده با مهارت ویژه نگهداری می‌کردند. ارمنیان استاد نمک‌سود کردن انواع گوشت هستند.

ارمنیان اهل واسپوراکان استادان مسلم تهیه کالباس دود داده بودند. انواع کنسرو گوشت برای فصل زمستان تهیه می‌شد که به آن «تهال» می‌گفتند. گوشت پخته گوسفند را در کوزه‌ها قرار داده و در آن را به دقت می‌بستند و در خاک چال می‌کردند.