در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

نذری | آشپزی ایرانی | آموزش آشپزی | آشپزی آسان | آشپزی سریع | آش نذری

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 279

تاریخ : ۱۹ / مرداد / ۱۳۹۵

آشپزی ایرانی: آداب پختن نذری
یكی از مراسم و آداب مردم قدیم، پختن و توزیع انواع نذری ها میان اهل محل بود.این نذرها عبارت بودند از پلوخورش، شله زرد، حلوا، آش شله قلمكار و…پس از آماده شدن به وسیله ظروف مسی تقسیم می شد.بعضی مواقع هم می گذاشتند تا افراد تهیدست به در منزل فرد نذری پز، بیایند و سپس نذری را بین آنها تقسیم می كردند.نذرها به شكل های مختلف بود. بعضی ها غذاهای فوق الذكر را نذر می كردند. ولی عده ای هم بودند كه فقط نان و ماست نذر می كردند.البته عده ای از مردم هم بودند كه وقتی نذری داشته یك دیگ بزرگ كه بر روی آن سینی قرار داشت، درجلو در منزل قرار می دادند و هر كس بنا به توانایی خود و در صورت تمایل مبلغی بر روی سینی می انداخت تا در نذر، سهیم باشد.