در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

ماهی دودی | آشپزی ایرانی | آموزش آشپزی چاشنی | آشپزی آسان | تاریخجه آشپزی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 155

تاریخ : ۱۹ / مرداد / ۱۳۹۵

آشپزی ایرانی: فلسفه ماهی دودی
در قدیم چون وسایل نقلیه تندرو وجود نداشت برای آن كه بتوان از فاسد شدن ماهی جلوگیری كرد، آن را در محل صید، مدتی در آب نمك غلیظ می خواباندند و آویزان كرده و دود می دادند. البته قبل از طبخ باید آنها را مدتی در آب انداخت و مدام آب آن را عوض و سپس طبخ كرد.