در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

لوبیا پلو | آشپزی ایرانی | آموزش آشپزی چاشنی | آشپزی آسان | آشپزی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 2085

تاریخ : ۱۹ / مرداد / ۱۳۹۵

لوبیا پلو | آشپزی ایرانی | آموزش آشپزی چاشنی | آشپزی آسان | آشپزی
در مورد تفاوت پلو، چلو و كته سخن زیاد است. ولی با تعریف هر یک به صورت مختصر، می توانیم تفاوت آنها را دریابیم. چیزی كه با برنج پخته شود و موادی مثل سبزی، لوبیا و… به آن اضافه شود، پلو است. ولی اگر همین برنج به صورت سفید ساده طبخ شود؛ و در كنار آن خورش و مخلفات دیگر به صورت جداگانه قرار گیرد؛ می شود چلو. در صورتی كه این برنج، آبكشی نشود كته خواهد شد.