در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

دیزی | آشپزی ایرانی | آموزش آشپزی چاشنی | آشپزی آسان | تاریخجه آشپزی

به کانال تلگرام ما بپیوندید

نویسنده : ادمین چاشنی

بازید : بازدید : 507

تاریخ : ۱۹ / مرداد / ۱۳۹۵

دیزی | آشپزی ایرانی | آموزش آشپزی چاشنی | آشپزی آسان | تاریخجه آشپزی
آشپزی ایرانی: آداب ناهار برای دكان داران

كسبه و دكان داران در قدیم ناچارا ناهار خود را در مغازه و محل كار خود می خوردند.

معمولا چند نفر با هم غذایی را می گرفتند. معمولا هم دیزی بود و هر كس مقداری از پول آن را پرداخت می كرد. یا به اصطلاح غذا را دانگی حساب می كردند. بجز عده ای كه از روی فقر یا خساست، یا ناهار نمی خورند یا شریك غذای دیگران می شدند.

این خوردن دانگی غذا هم برای خود فلسفه ای داشت. از یك طرف روابط و دوستی های شان محكم تر می شد. از طرف دیگر، سهم كمی برای غذا پرداخت می كردند. عده ای هم معتقد بودند كه با این عمل، اشتها به غذا بیشتر شده و غذا را با میل و رقبت بیشتری میل می كردند.

با این همه گاهی رندی هایی در این نحو غذا خوردن ها می شد و دلگیری هایی را به وجود می آورد مثلا یكی قاتق را بیشتر و نان را كمتر می گرفت یا در خوردن آبگوشت، نان ها را به سمت دوستان و چربی ها را به سمت خود می كشید.