در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

گریپ فروت عسلی

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

بازدید : 678 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گریپ فروت 2 عدد بزرگ
عسل4 قاشق چایخوری
زنجبیل1 قاشق غذاخوری

گریپ فروت عسلی

برای تهیه گریپ فروت عسلی خود، ابتدا هر کدام از گریپ فروت ها را از نیمه به دو قسمت تقسیم کنید.سپس زنجیل تازه را رنده کنید و روی هر تکه از گریپ فروت ها بپاشید. روی هر یک از تکه ها به اندازه یک قاشق چایخوری عسل بمالید.سینی فر خود را برداشته و روی آنرا فویل بکشید. سپس گریپ فروت هارا روی آن بگذارید.

گریپ فروت عسلی

سپس سینی را برای چند دقیقه داخل فر بگذارید. زمانی که دیدید رنگ گریپ فروت های شما به طلایی قهوه ای زد آنرا از فر خارج کنید.حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان برای این کار کفایت می کند. پس از آن گریپ فروت عسلی شما آماده است. نوش جان

نکته:

به جای عسل می توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید اما مطمئنا رنگ نهایی دسر شما تیره تر خواهد بود.

photo_2015-11-19_11-16-42

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3748
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 1

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

62 − 52 =