سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

گریپ فروت عسلی

زمان آماده سازی :15 دقیقه

بازدید : 251 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گریپ فروت 2 عدد بزرگ
عسل4 قاشق چایخوری
زنجبیل1 قاشق غذاخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

گریپ فروت عسلی

برای تهیه گریپ فروت عسلی خود، ابتدا هر کدام از گریپ فروت ها را از نیمه به دو قسمت تقسیم کنید.سپس زنجیل تازه را رنده کنید و روی هر تکه از گریپ فروت ها بپاشید. روی هر یک از تکه ها به اندازه یک قاشق چایخوری عسل بمالید.سینی فر خود را برداشته و روی آنرا فویل بکشید. سپس گریپ فروت هارا روی آن بگذارید.

گریپ فروت عسلی

سپس سینی را برای چند دقیقه داخل فر بگذارید. زمانی که دیدید رنگ گریپ فروت های شما به طلایی قهوه ای زد آنرا از فر خارج کنید.حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان برای این کار کفایت می کند. پس از آن گریپ فروت عسلی شما آماده است. نوش جان

نکته:

به جای عسل می توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید اما مطمئنا رنگ نهایی دسر شما تیره تر خواهد بود.

photo_2015-11-19_11-16-42

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3748
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *