در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

گراتن مرغ و بادمجان

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 45 دقیقه

بازدید : 989 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پنیر فیلافیلا رنده شده400 گرم
پودر پنیر پارمسان1 فنجان کوچک
بادمجان6 عدد درشت
سینه مرغ2 تکه پخته شده
بشامل سس(سس سفید)1 واحد طبق دستور
شیر500 میلی لیتر
آرد گندم4 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
خامه200 گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم

گراتن مرغ و بادمجان

برای تهیه گراتن مرغ و بادمجان به روش زیر عمل می کنیم

برای تهیه همه گراتن‌ها ابتدا سس سفید را تهیه می‌کنیم. در شروع کار کره را داخل قابلمه‌ای ذوب کرده، آرد را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر سرد را به آن اضافه می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شده و گلوله نشوند. مواد را روی حرارت به هم می‌زنیم تا غلظت پیداکنند، سپس نمک و فلفل و خامه را اضافه کرده و وقتی همه را با هم هم زدیم و یکدست شدند از روی حرارت برمی‌داریم.

بادمجان‌ها را خوب شسته و به شکل حلقه‌ای با پوست برش می‌دهیم سپس داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم. کف ظرف مورد نظر را با کره چرب می‌کنیم سپس مقداری سس بشامل ریخته و نیمی از بادمجان‌های سرخ شده را در ظرف روی سس می‌ریزیم. روی آن‌ها را با مقداری بشامل سس، مخلوط پنیرها و تمامی مرغ که آن‌ها را تکه کرده‌ایم می‌پوشانیم. دوباره بقیه بادمجان‌ها را روی مواد چیده و در نهایت روی کل مواد را با باقی مانده سس و سپس با پنیر‌ها می‌پوشانیم و به‌مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

گراتن مرغ و بادمجان شما آماده است. نوش جان

گراتن مرغ و بادمجان

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=707
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

78 − = 76

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

26 − 18 =