گراتن سیبزمینی قارچ
برای تهیه گران سیب زمینی قارچ به روش زیر عمل نمایید.
۱-فر را روی ۳۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و یک ظرف نسوز را چرب کنید.
۲ – سیبزمینی، شیر، نمک و فلفل را در یک قابلمه روی شعله کم جوش آورید و به آرامی طوری که سیبزمینیها خرد نشود هم بزنید.
۳- کره را آب کرده و سیر و قارچ را ۳ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
۴ – قارچ و کره را به مایه سیبزمینی اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. مایه را در ظرف نسوز ریخته و ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا شیر تبخیر شده و گراتن پخته شود.
۵ – پس از ۴۵ دقیقه ظرف را از فر خارج کرده و پنیر را روی آن بریزید و مجددا در فر بگذارید. هنگامی که پنیر آب شد، گراتن را از فر خارج کرده و سرو کنید.
گراتن سیب زمینی قارچ شما آماده است. نوش جان
توصیه های ویژه :
برای آبپز کردن سیبزمینی آنها را داخل یک قابلمه جادار قرار داده و آب سرد بریزید تا آب روی سیبزمینیها را کاملا بگیرد. یک قاشق چایخوری نمک به آب سیبزمینیها اضافه کرده و روی شعله زیاد آن را به جوش آورید. از زمانیکه آب به جوش آمد ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کرده، سپس آن را آبکش کنید. همیشه سیبزمینی را با در باز بپزید تا در آب نترکد
نظرتون درباره این آموزش چیست!