در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

گالت با قارچ

زمان آماده سازی : 40 دقیقه

بازدید : 1040 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

400 گرم قارچ
2 عددتخم مرغ
1 عددپیاز کوچک
1 حبهسیر
1 عددلیمو ترش
3 قاشق سوپ خوریآرد
100 گرمآرد
50 گرمخامه
2 قاشق سوپ خوریریحان خورد شده
به مقدار لازمنمک و فلفل

گالت با قارچ

برای تهبه گالت با قارچ ابتدا قارچ را با آب سرد بشویید و خشک کنید و برای جلوگیری از سیاه شدن به آن آب لیمو ترش بزنید و سپس خرد کنید . سیر را پوست بکنید و جوانه وسط سیر را دور بریزید. پیاز را پوست بکنید و خرد کنید و کره را در تابه ای بریزید و سیر و پیاز خرد شده را به مدت دو دقیقه با کره درون تابه روی آتش ملایم سرخ کنید ؛ سپس قارچ را اضافه و شعله را زیاد کنید و هم بزنید تا آب قارچ تمام شود . سپس از روی آتش بردارید و بگذارید سرد شود . تخم مرغها را در ظرفی هم بزنید و خامه را در حال زدن کم کم اضافه کنید و همچنان بزنید تا خامه تمام شود . آرد را روی تخم مرغ و خامه الک کنید و خوب هم بزنید ؛ نمک و فلفل و ریحان خرد شده را اضافه کنید و مخلوط قارچ و سیر و پیاز را به آن بیفزایید .روغن را در تابه ای بریزی ( ارتفاع روغن در ظرف دو سانتیمتر باشد) وقتی داغ شد یک قاشق سوپخوری از مایه در تابه بریزی و کمی پهن کنید و بگذارید یک طرف آن سرخ شود ؛ سپس طرف دیگر را سرخ کنید . زمان سرخ شدن هر دو طرف حدود ۶ تا ۸ دقیقه است ( اگر اندازه تابه بزرگ باشد می توانید چند گالت را با هم سرخ کنید) . گالت قارچ را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود .سپس در دیس بچینید و داغ سر میز ببری. نوش جان

گالت-با-قارچ

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=471
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 4 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 20 = 24