کیک یزدی
کیک یزدی یکی از معروف ترین کیک هایی هست که در ایران تهیه می شه و به نظر من محبوبیت این کاپ کیک به سراسر جهان هم کشیده شده. طعم فوق العاده اون هیچ وقت از یاد من نمیره و منو همیشه به یاد بچگی هام می ندازه.چون بیشتر وقتا که به مدرسه می رفتم در راه از مغازه همیشگی کیک یزدی می خریدم واسه زنگ تفریح. کیک یزدی از شهر یزد نمایان شد.بهترین نوع كیك یزدی در شهر یزد با استفاده از روغن محلی طبخ میشه كه طعم اون با سایر نمونه ها بسیار متفاوته.امیدوارم که این دستور پخت برای شما مفید باشه و بارها و بارها این کیک خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده از خوردن اون لذت ببرید.
طرز تهیه کیک یزدی ابتدا آرد، بکینگ پودر و نوک قاشق پودر هل را باهم مخلوط کنید؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و ۱ دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.سپس ماست، روغن مایع و گلاب را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید سپس مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و مجدد بزنید؛ در ادامه مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکدست شود.
داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا ۲/۳ از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود. کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).
نوش جان ;-)
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!