سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک کشمشی

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1466 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد2 و 1/2 لیوانتخم مرغ5 عدد
روغن مایع1/2 لیوانشیر1 لیوان سرخالی
شکر1 لیوانبکینگ پودر1 ق غ
وانیل1/2 ق چپودر هل1 ق چ سرخالی
کشمش1/2 لیوان
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه کیک کشمشی

کیک کشمشی , طرز تهیه کیک کشمشی , کیک عصرونه , طرز تهیه کیک عصرونه کشمشی , کیک خانگی , طرز تهیه انواع کیک , کیک خانگی خوشمزه و ساده , طرز تهیه کیک ساده , طرز تهیه کیک خوشمزه , کیک ساده با شیر 

اول از همه فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گرارد روشن کنید.

يه قالب با قطر ٢٣ الى ٢٤ سانت و ديواره حدود ٨ سانت آماده كنيد.

كف قالب رو كاغذ روغنى بندازيد و ديواره قالب رو تا حدود يك سانت چرب كنيد.

تخم مرغ هارو بيست دقيقه قبل از يخچال بيرون بياريد.

زرده و سفيده  تخم مرغ رو جدا كنيد.

سفيده را با دور تند همزن بزنيد.

يكم كه زدين نصف شكر دستور رو به تدريج بهش اضافه كنيد و به هم زدن با دور تند ادامه بديد.

تا زمانيكه وقتى ظرف رو برميگردونيد از ظرف نريزه .

زرده رو با بقيه  شكر و وانيل و پودر هل حدود ٣ دقيقه هم بزنيد.

بعد روغن رو اضافه كنيد و يك دقيقه هم بزنيد.

بعد هم شير رو اضافه كنيد و يک دقيقه ى ديگه هم بزنيد.

آرد و بكينگ پودر رو باهم مخلوط كنيد و سه بار الک كنيد و كم كم به مخلوط زرده و شير و روغن اضافه كنيد.

به كمك ليسک بصورت دورانى هم بزنيد.

يه مرحله آرد اضافه كنيد، يه مرحله سفيده ى تخم مرغ، تا كل مواد باهم مخلوط شه.

حتما در يك جهت و خيلى آروم هم بزنيد.

در انتها هم كشمش رو با يك ق غذاخورى آرد تركيب كنيد و به كل مواد اضافه كنيد و هم بزنيد.

مايه ى آماده شده رو تو قالب بريزيد و طبقه ى وسط فر به مدت ٥٠ دقيقه قرار بديد.

نکته در کیک کشمشی

هميشه براى اينكه پف دلخواه از كيكتون داشته باشيد بايد چنتا نكته رو رعايت كنيد.

اول اينكه قالب مورد استفاده بايد متناسب با حجم مايه ى كيك باشه.

دوم اينكه نحوه مخلوطكردن مواد و ترتيب مخلوط كردنشون خيلى مهمه.

يه نكته ى مهم ديگه،اينه كه تا نيم ساعت اول پخت به هيچ عنوان درب فر نبايد باز شه.

براى حجم گرفتن سفيده ، درنظر داشته باشيد كه پره هاى همزن بايد كاملا تميز و خشك باشه و كوچكترين ذره اى از زرده نبايد وارد سفيده بشه.

کیک کشمشی | دسر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | انواع کیک | کیک خانگی

دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10316
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *