کیک کرم کارامل
طرز تهیه کیک کرم کارامل , طرز تهیه کیک با کارامل , کیک کاراملی مرطوب , کیک با طعم کارامل , کیک کاراملی ساده , کرم کیک کاراملی , کیک با روکش کارامل , کیک ساده و خوشمزه , طرز تهیه کیک خانگی , انواع کیک ساده , طرز تهیه انواع کیک
ابتدا كرم كارامل را با شير ميزاريم روی حرارت تا بجوش بياد.
بعد كف قالب را چرب كرده و سس مخصوص كارامل را كف قالب ميريزيم.
( سس داخل بسته کرم کارامل است)
بعد شير کاراملی که بجوش اومد داخل قالب مییزیم.
کمی که دماش کم شد، داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.
از قالب سیلیکونی یا فلزی استفاده کنید.
در یه ظرف دیگه تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ شود و کمی پف کند.
بعد روغن را اضافه کرده و با همزن میزنیم.
ماست را اضافه کرده و نسکافه را در آب گرم حل میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم.
مواد رو با هم، هم می زنیم.
آرد، پودر قهوه و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک میکنیم
حالا مواد خشک را کم کم به مواد مایع اضافه میکنیم و هم میزنیم.
زیاد نباید هم زد در حدی که مواد کاملا مخلوط شده بشن، کافیه.
بعد مواد كيک را روی كرم كاراملمون که از قبل داخل يخچال گذاشته بوديم تا خودشو بگيره، می ریزیم.
قالب کیک رو داخل سینی فر میذاریم
داخل سینی فر مقداری آب میریزیم.
کیک رو به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می پزیم.
فر رو از قبل گرم کنید!
بعد از پخت کیک، کمی که کیک خنک شد، داخل یخچال میذاریم تا کرم کارامل دوباره ببنده.
بعد کیک رو داخل ظرف مورد نظر بر می گردونیم.
نوش جان
کیک کرم کارامل | دسر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مدرن | دسر مجلسی
دستور تهیه و عکس از گندم عزیز ( r_sh_sh )
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!