در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک کاستارد

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 1110 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره1 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
شکر1/2 پیمانه + 1/3 پیمانه + مقداری
آرد سفید1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد
پودر کاستارد1/4 پیمانه +2 قاشق غذاخوری
سیب1 یا 2 عدد
دارچین1/2 قاشق چایخوری
شیر1 و 1/3 پیمانه
وانیلکمی
 

کیک کاستارد

برای تهیه کیک کاستارد بایستی دو مرحله رو انجام دهید. اول از همه تهیه خود کاستارد هستش و سپس کیکش.

برای تهیه کاستارد ۱/۳ پیمانه شکر و ۲ قاشق غذاخوری پودر کاستارد را با هم مخلوط کرده، سپس بتدریج شیر را افزوده تا مواد در هم حل شوند ، مواد را روی حرارت گذاشته و دائما بهم زده تا غلیظ شود، ۱ قاشق غذاخوری کره و وانیل را افزوده ، از روی حرارت برمی داریم.

برای تهیه کیک ابتدا ۱ پیمانه  کره و ۱/۲ پیمانه شکر را با یکدیگر به کمک همزن مخلوط نموده و سپس تخم مرغ ها را افزوده و مخلوط می نماییم.پودر کاستارد، بکینگ پودر و آرد را با یکدیگر الک کرده و به مایه افزوده ، با قاشق مواد با با هم ترکیب می کنیم. کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته ، نصف از مایه کیک را در قالب ریخته ، کاستارد آماده شده را روی آن ریخته و سپس بقیه مایه کیک را می ریزیم. سیب ها را پوست گرفته، برش داده و روی مایه کیک می چینیم، دارچین و شکر پاشیده ، در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه قرار می دهیم.

پس از طی این زمان کیک کاستارد شما آماده است. نوش جان

کیک کاستارد

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5512
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

75 + = 80

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

60 − 57 =