کیک کاستارد
برای تهیه کیک کاستارد بایستی دو مرحله رو انجام دهید. اول از همه تهیه خود کاستارد هستش و سپس کیکش.
برای تهیه کاستارد ۱/۳ پیمانه شکر و ۲ قاشق غذاخوری پودر کاستارد را با هم مخلوط کرده، سپس بتدریج شیر را افزوده تا مواد در هم حل شوند ، مواد را روی حرارت گذاشته و دائما بهم زده تا غلیظ شود، ۱ قاشق غذاخوری کره و وانیل را افزوده ، از روی حرارت برمی داریم.
برای تهیه کیک ابتدا ۱ پیمانه کره و ۱/۲ پیمانه شکر را با یکدیگر به کمک همزن مخلوط نموده و سپس تخم مرغ ها را افزوده و مخلوط می نماییم.پودر کاستارد، بکینگ پودر و آرد را با یکدیگر الک کرده و به مایه افزوده ، با قاشق مواد با با هم ترکیب می کنیم. کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته ، نصف از مایه کیک را در قالب ریخته ، کاستارد آماده شده را روی آن ریخته و سپس بقیه مایه کیک را می ریزیم. سیب ها را پوست گرفته، برش داده و روی مایه کیک می چینیم، دارچین و شکر پاشیده ، در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه قرار می دهیم.
پس از طی این زمان کیک کاستارد شما آماده است. نوش جان
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!