سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک کاستارد

زمان آماده سازی :2 ساعت

بازدید : 718 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره1 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
شکر1/2 پیمانه + 1/3 پیمانه + مقداری
آرد سفید1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد
پودر کاستارد1/4 پیمانه +2 قاشق غذاخوری
سیب1 یا 2 عدد
دارچین1/2 قاشق چایخوری
شیر1 و 1/3 پیمانه
وانیلکمی
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کیک کاستارد

برای تهیه کیک کاستارد بایستی دو مرحله رو انجام دهید. اول از همه تهیه خود کاستارد هستش و سپس کیکش.

برای تهیه کاستارد ۱/۳ پیمانه شکر و ۲ قاشق غذاخوری پودر کاستارد را با هم مخلوط کرده، سپس بتدریج شیر را افزوده تا مواد در هم حل شوند ، مواد را روی حرارت گذاشته و دائما بهم زده تا غلیظ شود، ۱ قاشق غذاخوری کره و وانیل را افزوده ، از روی حرارت برمی داریم.

برای تهیه کیک ابتدا ۱ پیمانه  کره و ۱/۲ پیمانه شکر را با یکدیگر به کمک همزن مخلوط نموده و سپس تخم مرغ ها را افزوده و مخلوط می نماییم.پودر کاستارد، بکینگ پودر و آرد را با یکدیگر الک کرده و به مایه افزوده ، با قاشق مواد با با هم ترکیب می کنیم. کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته ، نصف از مایه کیک را در قالب ریخته ، کاستارد آماده شده را روی آن ریخته و سپس بقیه مایه کیک را می ریزیم. سیب ها را پوست گرفته، برش داده و روی مایه کیک می چینیم، دارچین و شکر پاشیده ، در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه قرار می دهیم.

پس از طی این زمان کیک کاستارد شما آماده است. نوش جان

کیک کاستارد

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5512
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *