سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک پرتقال با رویه کرم پرتقالی

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 1387 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد2 و نیم لیوانشکر1 و نیم لیوان
تخم مرغ3 عددبکینگ پودر2 ق چ
روغن2/3 لیواننمک1/8 ق چ
آب پرتقال1 لیوان + 2/3 لیوانپودر شکر1/3 لیوان
رنده پوست پرتقال1 ق چ + مقداریپودر نشاسته ذرت2 ق غ
خامه صبحانه50  میلی لیتر
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 4٫67 از 5 )

کیک پرتقال با رویه کرم پرتقالی ,انواع کیک پرتقال,کیک پرتقالی,طرز تهیه کیک پرتقالی,انواع کیک,کیک خوشمزه,کیک تولد,کیک مجلسی,طرز تهیه انواع کیک,کیک خانگی,آموزش پخت کیک,کیک ساده,کیک بدون فر,دسر کیک,انواع دسر

طرز تهیه کیک پرتقال

این کیک بافت بسیار لطیف و بی نظیری داره و میتونید ازش به عنوان کیک پایه برای تزیین و خامه کشی و … استفاده کنید.

یه جورایی بافتش مثل کیک شیفون هست فقط با طعم و عطر پرتقال.

قلق و فوت کوزه گری این کیک اینه که تخم مرغ و شکر رو در مرحله اول ۱۰ دقیقه با سرعت تند همزن بزنید.

طوری که حجمش دو برابر بشه و رنگش کرم روشن بشه

بهترین قالب برای پخت این کیک قالب شیفون یا میان تهی هست و چون پفش خیلی زیاده

از قالبی با گودی مناسب استفاده کنید.

اندازه قالب باید طوری باشه که مایه کیک تا نصف قالب رو بگیره.

برای تهیه کیک پرتقال روغن و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود.

سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس مقدار کمی رنده پوست پرتقال نیز اضافه کنید.

آرد ، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و چند بار الک نمایید.

سپس قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید،

اب پرتقال را نیز در این فاصله اضافه کنید.

به این صورت که کمی آرد و کمی اب پرتقال مجدد کمی ارد و کمی اب پرتقال تا تمام شوند. ( ۲/۳ لیوان آب پرتقال در این مرحله نیاز است.)

یکنواخت و آرام مخلوط کنید.

ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید.

سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید.

قالب کیک را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.

۳۰ دقیقه اول پخت در فر را برای چک کردن باز نکنید.

پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید.

در صورت تمایل میتوانید مقداری کشمش یا گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید.

این کیک بسیار خوشمزه و تهیه آن بسیار آسان است.

پیشنهاد ما : کیک تیرامیسو شکلاتی و  دسر تیرامیسوی شکلاتی

کرم پرتقال و سس پرتقال | کیک ساده پرتقالی با سس پرتقال

طرز تهیه کزم پرتقال

۱ لیوان آب پرتقال رو با ۱/۳ لیوان پودر شکر و ۱ ق چ رنده پوست پرتقال و ۲ ق غ پودر نشاسته ذرت روی حرارت

گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ و مثل فرنی بشه

وقتی حرارت رو خاموش کردید ۵۰  میلی لیتر خامه صبحانه بهش اضافه کرده و تند تند هم بزنید تا بریده نشه و یکدست بشه

و این کرم رو روی کیک بریزید (بجای خامه میتونید از شیر استفاده کنید ولی اگه خواستید شیر بریزید همون اول باید با آب پرتقال و نشاسته

و رنده پوست پرتقال و پودر شکر مخلوط کرده و بذارید روی حرارت تا غلیظ بشه)

طرز تهیه سس پرتقال

برای سس پرتقال هم دقیقا همین مراحل رو انجام میدید.

با این تفاوت که شیر یا خامه حذف میشه و مایه شفاف و ژله مانندی خواهید داشت.

کیک پرتقال با رویه کرم پرتقالی | انواع کیک,طرز تهیه کیک,آموزش کیک پزی,آموزش شیرینی,کیک ساده

تهیه و تنظیم : چاشنی

بهترین کیک امسال,بهترین کیک ۲۰۱۷,دسر کیک,کیک آناناس و گردو,اموزش کیک,طرز تهیه کیک,کیک خوشمزه,کیک آناناسی,کیک سرد,بهترین کیک ۲۰۱۷,کیک خوشمزه,کیک اسفنجی,کیک تولد,کیک گردو,طرز تهیه انواع کیک,کیک خانگی,آموزش پخت کیک,کیک ساده,کیک گردو,کیک بدون فر,کیک خانگی,انواع دسر,kake,کیک,چطوری در خانه کیک بپزم,آموزش اشپزی,انواع کیک های پرتقالی,طرز تهیه سس پرتقال,کیک پرتقالی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9948
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *