در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک هویج

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 40 دقیقه

بازدید : 1014 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 4 عدد
آرد1 و 1/4 لیوان
روغن1/2 لیوان
هویج زنده شده1و 3/4 لیوان
گردو خرد شده3/4 لیوان
پودر نارگیل1 لیوان
شکر1 لیوان
دارچین1 قاشق مربا خوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری

کیک هویج

اول تخم مرغها رو با شکر و روغن مخلوط می کنیم و با همزن دستی می زنیم.
برای تهیه این کیک نباید از همزن برقی استفاده کرد چون لازم نیست .
بعد هویج ، گردو و نارگیل رو به مواد اضافه کردم و دارچین و نمک و بیکینگ پودر و آرد رو هم با همدیگه الک میکنیم و کم کم با مواد مخلوط می نماییم.
مواد رو هم میزنیم تا یکدست بشه و توی قالب میریزیم .
قالب رو توی فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت قرار میدیم تا بپزه و بعد از قالب بیرون آورده میذاریم سرد بشه و با سس شکلات تزیین می کنیم .

دستور سس شکلات :
پودر کاکائو ۱ استکان ، شکر ۲ استکان ، آبجوش ۱ استکان ، همه رو با هم می ریزیم توی مخلوط کن و انقده مخلوط می کنیم تا شکر حل بشه و بعد توی یخچال میذاریمش و بعد روی کیک رو باهاش تزیین میکنیم .
این سس تا ۶ ماه قابل نگهداریه و روی انواع بستنی و گلاسه های کافی شاپی و میلک شیک ها و کیک ها استفاده میشه و خیلی هم خوشمزست .

کیک هویج

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1382
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

42 − 33 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 64 = 66