در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک نارگیلی

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 3301 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ3 عددروغن مایع1 پیمانه
شکر1 و 1/2 پیمانهپودر نارگیل1/2 پیمانه
شیر1 پیمانهلیمو1 عدد
آرد2 پیمانهنشاسته ذرت1/2 پیمانه
وانیلمقداریبکینگ پودر1 ق م
 

کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی , کیک نارگیل خوشمزه , طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه , انواع دسر با شیر , دسر با نشاسته ذرت , دسر با پودر نارگیل , کیک با پودر نارگیل , انوع کیک خانگی , طرز تهیه انواع کیک , کیک خانگی

تخم مرغ ها و شکر رو خوب با همزن بزنید.

شیر رو اضافه کنین و مجدد هم بزنید.

روغن مایع، پودر نارگیل و نشاسته ذرت رو اضافه کنید.

با لیسک مواد رو هم بزنید.

وانیل، کمی رنده پوست لیمو و مقداری آب لیمو رو هم اضافه کنید.

آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید.

ترکیب آرد رو به مواد اضافه کنید و مجدد با لیسک هم بزنید.

قالب مناسبی بردارید.

داخلش رو کاغذ روغنی بندازید.

مواد کیک رو داخل قالب کیک بریزید.

فرتون رو از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

کیک رو برای مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بپزید.

زمان پخت کیک به فرتون هم بستگی داره.

قبل از ۲۰ دقیقه در فر رو باز نکنید چون پف کیک می خوابه.

بعد از ۲۰ دقیقه می تونید چک کنید که کیکتون پخته یا نه.

می تونید قبل از اینکه قالب کیک رو داخل فر بذارید از کمی بادام پرک استفاده کنید.

بادام رو روی کیک بپاشید.

نوش جان

کیک نارگیلی | دسر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر ساده و ارزان

دستور تهیه و عکس از زهرا بانو عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11025
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

97 − 89 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

66 − = 62