در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک مارمالاد پرتقال

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1591 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره200 گرمپرتقال4 عدد کوچک
شکر قهوه ای1 ق غشکر200 گرم
مارمالاد پرتقال6 ق غتخم مرغ4 عدد بزرگ
آرد1 و 1/2 پیمانهبکینگ پودر2 ق چ
نمک1/2 ق چبادام50 گرم
 

کیک مارمالاد پرتقال

طرز تهیه کیک مارمالاد پرتقال , کیک پرتقال , کیک با مارمالاد , کیک خانگی , طرز تهیه کیک پرتقالی , کیک با مارمالاد پرتقال , کیک خانگی ساده و ارزان , کیک با پرتقال , کیک با آب پرتفال , انواع کیک ساده , انواع کیک خانگی

از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

کف و دیواره های قالب گرد ۲۳ سانتی متری که کف آن جدا می شود، را با کره چرب کنید.

شکر قهوه ای را در کف قالب بریزید.

۲ عدد از پرتقال ها را باریک حلقه حلقه کنید و روی آن بچینید.

کره (به دمای محیط) و شکر را باهم بزنید تا خامه ای شوند.

۳ قاشق غذا خوری از مارمالاد و سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.

آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.

آن را به همراه بادام آسیاب شده به مواد اضافه کنید.

پوست ۲ عدد پرتقال باقیمانده را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید و به سایر مواد اضافه کنید.

با دقت خمیر را در قالب بریزید و برای ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود و خودش را بگیرد.

پس از خارج کردن از فر بگذارید تا برای چند دقیقه خنک شود.

وقتی هنوز گرم است آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.

با چاقو روی کیک چند سوراخ ایجاد کنید.

مارمالاد باقیمانده را با مقداری آب گرم کرده و روی کیک بریزید.

کیک را گرم و به همراه خامه، ماست و یا بستنی سرو کنید.

کیک مارمالاد پرتقال | دسر | انواع دسر ساده | دسر خوشمزه | دسر جدید | انواع کیک خانگی

دستور تهیه و عکس از الهام عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11411
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

22 − = 20

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

27 + = 32