کیک فندقی
برای تهیه کیک فندقی به روش زیر عمل نمایید
۱-قر را با دمای ۵٠ ٣ درجه فارنهایت ویا ۱۷۵ درجه سانتی گرادروشن کنید.
۲- بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید.
۳-قالب کیک مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع ۲ سانت بریزید.روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید.
۴- پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.
۵- شکلات تلخ را آب کرده و به همراه شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید.
۶- قالب را از یخچال خارج کرده و مایه شکلات را روی بیسکویت ها بریزید.قالب را درفربه مدت ۴۵ دقیقه قراردهید.بعد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
۷- کیک را برای مدت ۴۵ دقیقه تا یکساعت در یخچال قراردهید.با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید.
کیک فندقی شما آماده است. نوش جان
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!