در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک صبحانه

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1056 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 3 عدد
شکر1 و 1/2 پیمانه
آرد الک شدهبه میران لازم
بکینگ پودر3 قاشق چایخوری
روغن مایع2/3 پیمانه
شیر1 پیمانه
آب جوش2 قاشق سوپخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو1 قاشق سوپخوری
آب جوش2 قاشق سوپخوری
کنجددر صورت تمایل

کیک صبحانه

برای تهیه این کیک صبحانه درجه حرارت برای پخت این کیک ۱۸۰ درجه سانتی گراد و زمان پخت ۳۵تا ۴۰دقیقه است.
آرد، بیکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید و کنار بگذارید.زرده و سفیده را جدا کرده زرده و وانیل و نیمی از شکر را با دور تند هم زن به مدت سه دقیقه بزنید.دو قاشق سوپخوری اب جوش را و مابقی شکر را به زرده اضافه کنید و سه دقیق دیگر با دور تند هم زن بزنید.دور هم زن را کم کرده شیر، روغن مایه و آرد الک شده به همراه بیکینگ پودر را اضافه کنید بادور آهسته هم زن یک دقیقه مواد را مخلوط کنید. هم زن را خاموش کنید.پودر کاکائو را با دو قاشق سوپ خوری اب جوش اضافه مخلوط کنید و کنار بگذارید.پره های هم زن را شسته و خشک کنید…
سفیده را در ظرف استیل بزنید تا سفید و سفت شود طوری که اگر ظرف را برگرداندید مواد از داخل ظرف نریزد.حال سفیده را به آرامی با مواد تخم مرغ و آرد مخلوط کنید.یک پیمانه از مواد را بر داشته و به ارامی با کاکائو حل شده مخلوط کنید فر را از اول کار روشن کرده و روی درجه حرارت مورد نظر تنظیم کنید.در دو قالب مستطیل صبحانه یا گرد ۲۳سانت بریزید. مایه شکلاتی را لابه لای مواد سفید ریخته دقت کنید یک سوم از سر هر قالب خالی بماند .روی مواد را کمی کنجد بپاشید. قالب ها را در فر گذاشته و در نیم ساعت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید.کیک را بعد از تست سرو کنید.

کیک صبحانه شما آماده است. نوش جان

کیک صبحانه

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1154
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

48 − 38 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 24 = 28