کیک صبحانه
برای تهیه این کیک صبحانه درجه حرارت برای پخت این کیک ۱۸۰ درجه سانتی گراد و زمان پخت ۳۵تا ۴۰دقیقه است.
آرد، بیکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید و کنار بگذارید.زرده و سفیده را جدا کرده زرده و وانیل و نیمی از شکر را با دور تند هم زن به مدت سه دقیقه بزنید.دو قاشق سوپخوری اب جوش را و مابقی شکر را به زرده اضافه کنید و سه دقیق دیگر با دور تند هم زن بزنید.دور هم زن را کم کرده شیر، روغن مایه و آرد الک شده به همراه بیکینگ پودر را اضافه کنید بادور آهسته هم زن یک دقیقه مواد را مخلوط کنید. هم زن را خاموش کنید.پودر کاکائو را با دو قاشق سوپ خوری اب جوش اضافه مخلوط کنید و کنار بگذارید.پره های هم زن را شسته و خشک کنید…
سفیده را در ظرف استیل بزنید تا سفید و سفت شود طوری که اگر ظرف را برگرداندید مواد از داخل ظرف نریزد.حال سفیده را به آرامی با مواد تخم مرغ و آرد مخلوط کنید.یک پیمانه از مواد را بر داشته و به ارامی با کاکائو حل شده مخلوط کنید فر را از اول کار روشن کرده و روی درجه حرارت مورد نظر تنظیم کنید.در دو قالب مستطیل صبحانه یا گرد ۲۳سانت بریزید. مایه شکلاتی را لابه لای مواد سفید ریخته دقت کنید یک سوم از سر هر قالب خالی بماند .روی مواد را کمی کنجد بپاشید. قالب ها را در فر گذاشته و در نیم ساعت به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید.کیک را بعد از تست سرو کنید.
کیک صبحانه شما آماده است. نوش جان
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!