سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کیک شیفون ساده

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1315 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد وانیل 1/2 ق چ
بکینگ پودر 2 ق چ
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه کیک شیفون

کیک شیفون , تزیین کیک شیفون , کیک تولد , طرز تهیه کیک تولد , کیک شیفون با خامه کشی , کیک شیفون با خامه , طرز تهیه کیک شیفون ساده , کیک ساده برای تولد , کیک تولد ساده و ارزان

كيك شيفون ساده، بهترين جايگزين براى كيك اسفنجى ميتونه باشه.

عزيزانى كه با پخت كيك اسفنجى مشكل دارن، ميتونن اين كيک جايگزين كيک تولد كنن.

مناسب خامه كشى هست.

نسبت به كيک اسفنجى بدليل داشتن شير و روغن، بافت نرم ترى داره.

طعم خيلى خوبى داره، حتى بدون خامه هم براى عصرانه مناسب هست.

اول از همه فر با دماى ۱۸۰ درجه ى سانتيگراد روشن كنيد كه گرم شه.

زرده و سفيده ى تخم مرغ رو از هم جدا كنيد.

سفيده رو با دو قاشق از شكر دستور،با دور تند همزن بزنيد تا حديكه وقتى ظرف برميگردونيد،از ظرف نريزه.

زرده رو با بقيه شكر و وانيل خيلى خوب هم بزنيد تا حسابى رنگش روشن شه.

به ترتيب روغن و شير اضافه كنيد.

آرد و بكينگ پودر باهم تركيب كنيد و سه بار الک كنيد.

در سه مرحله به زرده اضافه كنيد و با ليسک مخلوط كنيد.

در انتها، سفيده رو در سه مرحله اضافه كنيد و خيلى آروم با ليسک هم بزنيد تا كل مواد باهم مخلوط شه.

اين اندازه مواد، براى قالب ۲۳ يا ۲۴ سانتی با ديواره ى ۸ سانت ، مناسبه.

كف قالب حتما كاغذ روغنى بندازيد.

ديواره قالب فقط و فقط به اندازه ى نيم سانت از كف قالب چرب شه.

مايه کیک رو تو قالب بريزيد.

سطح روى مايه رو با ليسک صاف كنيد.

به مدت ۴۰ الى ۵۰ دقيقه متناسب با نوع فر، در طبقه ى وسط با همون دماى ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار بديد.

نكته در تهیه کیک شیفون

نحوه هم زدن مواد با ليسک بايد به شكل دورانى باشه.

اگر سطح روى كيک گنبدى شد، ممكنه دماى فر تنظيم نبوده.

ولى جاى نگرانى نيست، ميتونيد اون قسمت رو با چاقو ببريد و كيک رو سر و ته كنيد.

در نهايت از عرض به دو قسمت تقسيم كنيد و خامه كشى كنيد.

براى خامه كشى حتما بايد كيک خنك شه، بعد برش بزنيد و خامه كشى كنيد.

برای خامه کشی از خامه قنادی یا همون خامه فرم گرفته استفاده کنید.

کیک شیفون ساده | انواع دسر ساده | انواع کیک | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مدرن | دسر مجلسی

دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10946
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *