سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کیک شکلاتی

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 636 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 120 گرم
پودر کاکائو 7 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک مقداری
شکر 150 گرم+ 4 قاشق غذاخوری
آب سرد 250 میلی لیتر
روغن 60 میلی لیتر
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
شیر 3 قاشق غذاخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کیک شکلاتی

اولین کاری که برای تهیه این کیک شکلاتی میکنید این است که فر خود را روشن کرده و آنرا روی ۲۰۰ درجه سانتی گراید بگذارید.

سپس در ظرفی آرد، ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و سپس آنها را الک نمایید.

کیک شکلاتی

سپس تابه ای بردارید و ۱۵۰ گرم شکر را درونش بریزید و آب را به آن اضافه نمایید.مواد را آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

کیک شکلاتی

سپس روغن را به محلول اضافه نمایید. خوب مواد را با  هم ترکیب نمایید.در مرحله بعدی آب لیمو  و وانیل را اضافه کنید.سپس مخلوط آرد خود را به مخلوط مایع اضافه نمایید.

کیک شکلاتی

سپس با یک همزن مواد را به خوبی هم زده و با هم مخلوط نمایید.هیچ گونه توده ای در خمیر شما نباید وجود داشته باشد. خمیری روان و یکدستی باید داشته باشید. سپس ظرف مور نظر حود را انتخاب نمایید و کمی آنرا چرب نمایید و خمیر را درونش بریزید.

کیک شکلاتی

سپس ظرف را درومن فر بگذارید. با همان حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراید به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بایستی مواد پخته شوند. می توانید برای تست پخت کیک از خلال دندان استفاده کنید. خلال دندان را درون کیک بزنید. اگر پخته باشد نباید از مواد چیزی به خلال دندان بچسبد. سپس اجازه دهید تا کیک کاملا سرد شود تا آن را از قالب خارج کنید.

کیک شکلاتی

همزمان با سرد شدن کیک به سراغ باقی کار بروید! در تابه ای ۲ قاشق غذاخوری کره که در دمای محیط نرم شده است را با ۴ قاشق غذاخوری شکر ترکیب کنید.ظرف را روی شعله گاز بگذارید و مواد را دائم هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و سپس زیر حرارت را خاموش کتید.

کیک شکلاتی

سپس ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به ترکیب بالا اضافه کنید. با چنگالی مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

basic-eggless-chocolate-cake-recipe20

سپس ۳ قاشق غذاخوری شیر را اضافه کنید و مجدد مواد را هم بزنید.آنقدری هم بزنید تا مواد به صورت زیر دربیاد و پوشش کاکائو شما برای کیک شکلاتی آماده شود.

basic-eggless-chocolate-cake-recipe22

سپس ظرف مناسبی بردارید و روی آنرا فویل بکشید. کیک خود را از قالب در آورده و روی ظرف بگذارید. سپس پوشش کاکائویی خود را روی کیک بمالید. طوری که تمامی سطح کیک را پوشش کاکائو بگیرد.

basic-eggless-chocolate-cake-recipe24

کیک خود را به مدت یک شب تا صبح درون بخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. در روز بعدی پودر کاکائو و شکر را با هم ترکیب کنید و روی کیک خود الک کنید.

basic-eggless-chocolate-cake-recipe25

کیک شکلاتی شما آماده است. نوش جان

Untitled-1

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3305
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *