در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک رنگین کمان

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 904 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد3 لیوان
تخم مرغ3 عدد
شیر1 لیوان
شکر1 و 1/2 لیوان
روغن1/2 لیوان
بکینگ پودر1 و 1/2 قاشق غذاخوری
وانیلکمی
رنگ خوراکیبه میزان لازم
خامه زده شدهبه میزان دلخواه

کیک رنگین کمان

برای تهیه کیک رنگین کمان ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. زرده و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود .بعد شیر را اضافه کنید تقریبا ۳۰ ثانیه بزنید بعد روغن را اضافه کنید و دوباره ۳۰ ثانیه بزنید .آرد و پکینگ پودر را سه چهار بار الک کنید و کم کم در مخلوط الک کنید هم بزنید در چند مرحله ارد را در مخلوط الک کنید . سفیده را با دور تند همزن بزنید تا پف کند تا فرم همزن روی سفیده ایجاد شود و وقتی ظرف را برمیگردونی سفیده نریزد .سفیده را درون مخلوط قبلی ریخته و اهسته در جهت عقربه های ساعت هم بزنید فقط در حدی که مخلوط شود .مخلوط را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید ودر هر ظرف رنگ مورد نظر را اضافه کنید ودر قالب ۲۳ سانتی کاغذ روغنی پهن کنید و یکی از مواد را درون قالب بریزید

سپس خمیر را درون فر که قبلا گرم کرده اید بگذارید . حدود نیم ساعت طول خواهد کشید که مواد کاملا پخته شود. کیک های آماده رو بگذارید خوب سرد بشود و روی هر کدام یه لایه خامه بکشید و کیک بعدی  را بگذارید. روش ترتیب قرارگیری رنگ ها هم  سلیقه ای می باشد. بعد روی کیک و اطراف آن را  هم با خامه پوشش بدهید .خمیر فوندانت هم باز کنید و کیک را کاور کنید.

کیک رنگین کمان شما آماده است. نوش جان

کیک رنگین کمان

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1485
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 3 = 2

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 7 =