شکر قهوه ای چیست؟
شکر قهوهای یا شکر سرخ قند نیشکر است که به طور مشخص سرخ یا قهوهای رنگ است. علت رنگ سرخ وجود شیره قند (ملاس) است. هنگام پالایش قند نیشکر دو محصول بهدست میآید؛ قند (سکروز) و شیره قند که به صورت تیره، معتدل و کم رنگ میآید. شکر نیمه پالایش شده که هنوز اثر شیره قند دارد همان شکر سرخ است.
امروزه کارخانه ها شکر سرخ را با اضافهٔ شیره قند به شکر کاملا پالایش شده تهیه میکنند. بدین وسیله میتوان تناسب شکر و ملاس و همچنین اندازه بلورهای شکر را به صورت راحتتری کنترل کرد.
موارد مصرف شکر قهوه ای
شکر خام یا شکر قهوه ای در شیرینی پزی رژیمی و تهیه سس استفاده می شود. امروزه در جاهای مختلف دنیا جایگزین شکر سفید شده است. دلیل اصلی آن هم این است که دارای مواد معدنی غنی و پرباری است.
مانند شکر سفید از خواص و مواد معدنی خود کاسته نشده. جای بحث و تفکر در مورد خواص خوراکی و زیبایی شکر قهوه ای بسیار است. شکر قهوه ای مانند شکر سفید سمی نیست. مواردی که در تصفیه شکر سفید استفاده می شود را ندارد.
خرید شکر قهوه ای
این شکر را می توایند از عطاری ها و انجمن دیابتی ها تهیه کنید.
خواص شکر قهوه ای
شکر قهوه ای و بهبود گردش خون :
شکر قهوه ای بسیار سودمند است و برای سلامتی مناسب است. شامل مقدار زیادی مواد معدنی است موادی که مورد نیاز بدن است.
دیده شده که مصرف شکر باعث بهتر شدن گردش خون و همچنین افزایش تولید سلول های خونی می شود.
همینطور باعث آسان کردن هضم و گوارش مواد غذایی می شود.
مصرف شکر قهوه ای به زنانی که تازه زایمان کرده اند نیروی دوباره می بخشد.
شکر قهوه ای و درمان سرماخوردگی :
دهه هاست که مصرف شکر قهوه ای یک درمان خانگی برای سرماخوردگی محسوب می شود. شکر قهوه ای را در آب در حال جوشیدن با زنجبیل اضافه می کردند و به همان شکل داغ مصرف می کردند و مصرف آن باعث درمان علائم سرماخوردگی می شد. در برخی جاها از شکر خام یا شکر قهوه ای به جای عسل استفاده می کرده اند.
نظرتون درباره این آموزش چیست!