سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کیک دارچین بلوبری

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 630 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 1/4 + 2 پیمانه شکر قهوه ای 1/4  پیمانه
کره نرم شده 2 ق غ دارچین 1/2 ق چ
بکینگ پودر 1 ق غ جوش شیرین 1/4 ق چ
نمک 1/4 ق چ شکر سفید 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد دوغ 1 پیمانه
کره ذوب شده 1/4 پیمانه بلوبری 1/2 پیمانه
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کیک دارچین بلوبری | انواع کیک دارچین بلوری

بلوبری نوعی میوه است که خاستگاه آن در آمریکای شمالی است. بلوبری در ایران با نام زغال اخته شناخته میشه. امروز با آموزش کیک دارچین بلوبری همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک دارچین بلوبری 

برای تهیه کیک دارچین بلوبری اول از همه فر رو روشن کنید.

کاسه ای بردارید. ۱/۴ پیمانه آرد، شکر قهوه ای، ۲ قاشق غذاخوری کره نرم و دارچین را درونش بریزید.

مواد رو با هم خوب ترکیب کنید.

مواد باید به صورت شکل زیر دربیاید.

کیک دارچین بلوبری خوشمزه| آموزش آشپزی چاشنی | طرز تهیه کیک | کیک قهوه

در کاسه ای بزرگ ۲ پیمانه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

در کاسه ای دیگه، شکر سفید، دوغ، تخم مرغ و کره ذوب شده رو بریزید. مواد رو با هم ترکیب کنید.

مخلوط بالا رو به کاسه آرد منتقل کنید.

مواد رو با هم ترکیب کنید. اونقدری هم بزنید که آرد در ظرف باقی نمونه.

ظرف مناسبی بردارید. داخلش را چرب کنید. خمیر رو به ظرف مورد نظر منتقل کنید.

خمیر را به خوبی در تمامی ظرف پخش کنید. سپس بلوبری را روی خمیر بپاشید. کمی با دست فشار دهید تا بلوبری در خمیر فرو رود.

اون ماده ای که با شکر قهوه ای درست کرده بودید رو بردارید. روی خمیر بپیاشید.

ظرف را درون فر گرم بذارید. برای مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.

بعد از این زمان کیک دارچین بلوبری شما آماده است. با قهوه نوش جان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

کیک دارچین بلوبری خوشمزه | آموزش آشپزی چاشنی | طرز تهیه کیک | کیک قهوه

شکر قهوه ای چیست؟

شکر قهوه‌ای یا شکر سرخ قند نیشکر است که به‌ طور مشخص سرخ یا قهوه‌ای‌ رنگ است. علت رنگ سرخ وجود شیره قند (ملاس) است. هنگام پالایش قند نیشکر دو محصول به‌دست می‌آید؛ قند (سکروز) و شیره قند که به صورت تیره، معتدل و کم رنگ می‌آید. شکر نیمه پالایش شده که هنوز اثر شیره قند دارد همان شکر سرخ است.

امروزه کارخانه‌ ها شکر سرخ را با اضافه شیره قند به شکر کاملا پالایش‌ شده تهیه می‌کنند. بدین‌ وسیله می‌توان تناسب شکر و ملاس و هم‌چنین اندازه بلورهای شکر را به ‌صورت راحت‌تری کنترل کرد.

موارد مصرف شکر قهوه ای

شکر خام یا شکر قهوه ای در شیرینی پزی رژیمی و تهیه سس استفاده می شود. امروزه در جاهای مختلف دنیا جایگزین شکر سفید شده است. دلیل اصلی آن هم این است که شکر قهوه ای دارای مواد معدنی غنی و پرباری است.

در شکر قهوه ای مانند شکر سفید از خواص و مواد معدنی خود کاسته نشده. جای بحث و تفکر در مورد خواص خوراکی و زیبایی شکر قهوه ای بسیار است. شکر قهوه ای مانند شکر سفید سمی نیست. مواردی که در تصفیه شکر سفید استفاده می شود را ندارد.

شکر قهوه ای برای افراد دیابتی مناسب است.

خرید شکر قهوه ای

شکر قهوه ای را می توایند از عطاری ها و انجمن دیابتی ها تهیه کنید.

شکر قهوه ای چیست | خواص شکر قهوه ای | موارد مصرف شکر قهوه ای

خواص شکر قهوه ای

شکر قهوه ای و بهبود گردش خون :

شکر قهوه ای بسیار سودمند است و برای سلامتی مناسب. شکر قهوه ای شامل مقدار زیادی مواد معدنی است موادی که مورد نیاز بدن است.

دیده شده که مصرف شکر قهوه ای باعث بهتر شدن گردش خون و همچنین افزایش تولید سلول های خونی می شود.

شکر قهوه ای باعث آسان کردن هضم و گوارش مواد غذایی می شود.

مصرف شکر قهوه ای به زنانی که تازه زایمان کرده اند نیروی دوباره می بخشد.

شکر قهوه ای و درمان سرماخوردگی :

دهه هاست که مصرف شکر قهوه ای یک درمان خانگی برای سرماخوردگی محسوب می شود. شکر قهوه ای را در آب در حال جوشیدن با زنجبیل اضافه می کردند و به همان شکل داغ مصرف می کردند و مصرف آن باعث درمان علائم سرماخوردگی می شد. در برخی جاها از شکر خام یا شکر قهوه ای به جای عسل استفاده می کرده اند.

کیک دارچین بلوبری | آموزش آشپزی چاشنی

آموزش کیک, کیک دارچینی, کیک بلوبری , کیک با شکر قهوه ای, شکر قهوه ای, شکر قهوه ای چیست, خواص شکر قهوه ای, موارد مصرف شکر قهوه ای, خرید شکر قهوه ای , لیست کامل غذا های ایرانی , انواع غذا های ایرانی , آشپزی مدرن , آشپزی ساده , انواع دسر های سرد , انواع سوپ , طرز تهیه آش , چاشنی های غذا , چاشنی های ایرانی , چاشنی ها , خواص چاشنی ها

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7703
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *