سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک خیس اسپانیایی

زمان آماده سازی :

بازدید : 460 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد170 گرمپودر کاکائو شیرین نشده2 و 1/2 ق غ
بکینگ پودر2 ق چنمکنوک قاشق
شکر115 گرمشربت ذرت یا عسل170 گرم + 1 ق غ
شیر140 میلی لیترروغن مایع140 میلی لیتر
تخم مرغ2 عدد بزرگشکلات500 گرم
خامه500 میلی لیتر-
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کیک خیس اسپانیایی

طرز تهیه کیک خیس اسپانیایی , کیک خیس خوشمزه , طرز تهیه کیک خیس , طرز تهیه کیک شکلاتی خیس , طرز تهیه کیک مرطوب شکلاتی , کیک خیس شکلاتی , طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص , طرز تهیه سس شکلاتی , دستور کیک ساده

برای تهیه این کیک خیس خوشمزه اول از همه فر را روشن کنید.

روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد بذارید تا گرم بشه.

به یک قالب ۱۸ تا ۲۰ سانتی متری نیاز دارید.

روغن بزنید به قالب و برید سراغ باقی کار.

در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعدی ۱۷۰ گرم شربت ذرت یا عسل و شیر رو اضافه کنید.

مواد رو با همزن به خوبی با هم مخلوط کنید.

در یک کاسه دیگه، تخم مرغ ها و روغن رو با همزن بزنید.

مخلوط روغن و تخم مرغ رو به مخلوط اولتون کم کم اضافه کنید.

مواد کیک رو داخل قالب چرب شده بریزید.

به مدت یک ساعت درون فر گرم شده از قبل بپزید.

طرز تهیه گاناش

شکلات، خامه و ۱ قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل رو درون ظرفی بریزید.

ظرف رو روی قابلمه یا کتری آب در حال جوشیدن بذارید.

به روش بن ماری شکلات رو آب کنید و با خامه مخلوطش کنید.

بعد از پخت کیک، اجازه بدین که کمی خنک بشه.

بعد از وسط نصفش کنید.

مقداری از گاناش روی یکی از لایه ها بریزید.

لایه دوم رو روی لایه اول بذارید.

باقی مانده گاناش رو روی کیک بریزید و به دلخواه تزینن کنید.

کیک رو داخل یخچال بذارید تا حسابی سرد بشه.

کیک خیس اسپانیایی | انواع دسر ساده | انواع کیک خانگی | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مدرن

دستور تهیه و عکس از رهرا بانو عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10366
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *