کیک خیس اسپانیایی
طرز تهیه کیک خیس اسپانیایی , کیک خیس خوشمزه , طرز تهیه کیک خیس , طرز تهیه کیک شکلاتی خیس , طرز تهیه کیک مرطوب شکلاتی , کیک خیس شکلاتی , طرز تهیه کیک شکلاتی مخصوص , طرز تهیه سس شکلاتی , دستور کیک ساده
برای تهیه این کیک خیس خوشمزه اول از همه فر را روشن کنید.
روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد بذارید تا گرم بشه.
به یک قالب ۱۸ تا ۲۰ سانتی متری نیاز دارید.
روغن بزنید به قالب و برید سراغ باقی کار.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعدی ۱۷۰ گرم شربت ذرت یا عسل و شیر رو اضافه کنید.
مواد رو با همزن به خوبی با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگه، تخم مرغ ها و روغن رو با همزن بزنید.
مخلوط روغن و تخم مرغ رو به مخلوط اولتون کم کم اضافه کنید.
مواد کیک رو داخل قالب چرب شده بریزید.
به مدت یک ساعت درون فر گرم شده از قبل بپزید.
طرز تهیه گاناش
شکلات، خامه و ۱ قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل رو درون ظرفی بریزید.
ظرف رو روی قابلمه یا کتری آب در حال جوشیدن بذارید.
به روش بن ماری شکلات رو آب کنید و با خامه مخلوطش کنید.
بعد از پخت کیک، اجازه بدین که کمی خنک بشه.
بعد از وسط نصفش کنید.
مقداری از گاناش روی یکی از لایه ها بریزید.
لایه دوم رو روی لایه اول بذارید.
باقی مانده گاناش رو روی کیک بریزید و به دلخواه تزینن کنید.
کیک رو داخل یخچال بذارید تا حسابی سرد بشه.
کیک خیس اسپانیایی | انواع دسر ساده | انواع کیک خانگی | دسر خوشمزه | دسر جدید | دسر مدرن
دستور تهیه و عکس از رهرا بانو عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!