در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک خرما

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 10 دقیقه

بازدید : 999 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شیر شیرین و غلیظک لیتر
خرمای خشک خرد شدهیک و نیم پیمانه
آبیک پیمانه
جوش شیرین1/4 قاشق چایخوری
کر خورد شده1/2 پیمانه
شکر1/3 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
آرد1 و 1/4 پیمانه
پودر وانیل2 قاشق چایخوری
 

کیک خرما

برای تهیه کیک خرما ابتدا در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید سپس آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم‌مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید و آنها را درون قالب بریزید.
۴فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کیک را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

کیک خرما شما آماده است. نوش جان.

کیک-خرما

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=455
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

80 − = 73

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

42 − = 39