در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک خرمالو

زمان آماده سازی :1 ساعت و 20 دقیقه

بازدید : 555 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 280 گرم
روغن مایع 250 میلی لیتر
آرد نول 280 گرم
بکینگ پودر 2/5 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری
خرمالو 240 گرم
گردو 120 گرم
نمک مقداری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کیک خرمالو

اگر از طرفداران خرمالو هستین این کیک خوشمزه را از دست ندهید.

مخصوصا الان که در فصل پاییز هم هستیم و خرمالو زیاده.

همچین از این کیک در شب یلدا می توانید استفاده کنید و لذت ببرید.

برای تهیه کیک خرمالو ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

سپس تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی مخلوط کنید تا تخم مرغ ها تغییر رنگ و حجم دهند.

روغن مایع و پوره خرمالو را افزوده و مخلوط کنید.

موادخشک را با هم مخلوط و الک کنید و به باقی مواد طی دو مرتبه اضافه کنید.

در نهایت گردوی خرد شده را اضافه کنید.

قالب میان تهی را با اسپری آرد و روغن چرب کنید و مایه کیک را داخلش ریخته و برای مدت تقریبیا ۶۰ دقیقه در فر بپزید.

بعد از اطمینان از پخت کیک را از فر خارج و کمی فرصت دهید تا در دمای محیط خنک شود و سپس روی پنجره توری برگردانید و بگذارید بخار کیک کاملا خارج شود و درون ظرف مناسبی قرار دهید و سرو نمایید.

کیک خرمالو شما آماده است. نوش جان

نکته:

برای تهیه پوره خرمالو فقط کافی است، خرمالوها را پوست گرفته و در میکسر بریزید. اگر دوست داشتید کمی هم شکر به آن اضافه نمایید.

کیک خرمالو

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4418
نظرتون درباره این آموزش چیست!
نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.