سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کیک خامه ای نسکافه

زمان آماده سازی :3 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 730 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 4 عدد
شکر 1/2 پیمانه +2 قاشق غذاخوری
پودر نسکافه 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری + کمی
آرد 1 و 1/4 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شیر 1 لیوان
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای 200 گرم
پودر قند 1/2 پیمانه
خامه صبحانه 50 گرم
پودر کرم شانتی 2 قاشق غذاخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کیک خامه ای نسکافه

کیک خامه ای کیکی هستش که برای همه مراسم ها و مهمانی ها می تونه مورد استفاده قرار بگیره مخصوصا برای تهیه کیک تولد این کیک مورد استفاده قرار می گیره. اگه دوست دارید یک نوع کیک خامه ای خوشمزه رو یاد بگیرید همراه ما باشید.

برای آماده سازی کیک اول از همه تخم مرغ ها رو با ۱/۲ پیمانه شکر و پودر نسکافه و ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل ترکیب کنید. مواد رو اونقدری هم بزنید که ترکیب بشن و رنگشون کرم رنگ بشه. بعدش آرد با بکینگ پودر با هم ترکیب و الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب بشن.

قالب کیکتون رو اماده کنید. یادتون نره کمی چربش کنید. موادو داخل قالب بریزید و تقریبا به مدت ۳۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده اید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراید قرار بدین.

همزمان با پخت کیک بریم سراغ کرم کیک. یک لیوان شیر رو با نشاسته ذرت و ۲ قاشق غذاخوری و کمی وانسل مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا وقتی که بجوشه و قوام بیاد. بعدش خاموشش کنید.

در ظرف دیگه ای پنیر خامه ای رو با پودر قند و خامه صبحانه ترکیب کنید. بعدش پودر کرم شانتی رو اضافه کنید و با موادتون ترکیب کنید. این ترکیب رو با پودر کرم شانتی و محلول شیری که درست کرده بودید و خنک شده بود ترکیب کنید.

کیک که پخت بذارید خنک بشه. روشو با کمی نسکافه خیس کنید. کرم رو روی کیک بمالید و در یخچال به مدت ۲ ساعت بذارید. بعد از دو ساعت کیک از وسط نصف کنید و روی هم قرار بدین و تزیین کنید.
اینم از کیک خامه ای نسکافه امروز شما. نوش جان

کیک خامه ای نسکافه

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5532
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *