سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

بازدید : 868 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: علی موسوی

تاریخ: ۰۴ / اسفند / ۱۳۹۵

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کیک خامه ای خوشمزه,آموزش پخت کیک شکلاتی,انواع کیک,کیک خوشمزه,کیک تولد,کیک مجلسی,طرز تهیه انواع کیک,کیک خانگی,آموزش پخت کیک,کیک ساده,کیک بدون فر,دسر کیک,انواع دسر

 کیک خامه ای | روش پخت کیک خامه ایی

برای ساخت کیک خامه ای ما به یک کیک اسفنجی نیاز داریم که در اینجا دو دستور متفاوت برای پایه کیک به شما میدهیم که شما طبق آموزش آنرا پخته و اماده می نمایید.

کیک اسفنجی  (۱)

مواد لازم :

آرد ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شكر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
بكینگ پور ۱ قاشق مربا خوری
فر را روشن کنید.
تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم میزنیم تا مایع کشدار و سفیدی حاصل شود بعد روغن را اضافه می كنیم و ۱ دقیقه می زنیم .
آرد و بگینگ پودر را در ظرفی الک کنید.
سپس آرد و شیر را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید .
قالب را روغن مالی کرده و ارد میپاشیم و ارد اضافه انرا گرفته و مواد را در قالب ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
———————————————-

کیک اسفنجی (۲)

مواد لازم :

تخم مرغ ۵ عدد
ارد ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
BP 2 ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ روغن مایع ۱ ق غ
فر را روشن میکنیم.
زرده و سفیده را جدا میکنیم و زرده ها را با ۱۰۰گرم شکر و وانیل میزنیم .
میتوان همراه وانیل اسانس ان میوه ای را که دوست دارید بریزید .
روغن مایع را اضافه کرده و ۱ دقیقه میزنیم ….
پره های همزن را شسته و خشک میکنیم و سفیده ها را با ۱ پنسه نمک و یا ۱ ق چ تارتار میزنیم تا خودش را بگیر .
در این زمان باقیمانده شکر را به سفیده ها اضافه کرده و میزنیم …(فقط یک جهت ) !!!
سفیده را که سفت شده و دیگر از ظرف نمیریزد را کنار زده و زرده ها را درون ان ظرف میریزید …
و به حالت پوششی یعنی با لیسک و از پایین به بالا دورانی مخلوط میکنیم …..
ارد و بیگینک پودر الک شده را در دو مرحله به این مایع اضافه کرده و دورانی مخلوط میکنیم …
قالب را چرب کرده و ارد میپاشیم و ارد اضافه را گرفته و به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ و در طبقه وسط میپزیم.
———————————————-

مرحله آخر : آموزش کیک خامه ای | روش پخت کیک خامه ایی خوشمزه

کیک را پخته ایم و سرد شده است ..
انرا از وسط به دو نیم میکنیم و روی لایه زیرین کمی شیر میریزیم ( با قاشق و ارام ) تا مرطوب شود …
اگر کیک اناناس درست میکنید میتوانید اب کمپوت را بریزید و یا اگر کیک پرتقالی است از اب پرتقال استفاده کنید .. ولی شیر برای همه نوع ان خوبست ..
حالا مقداری از خامه زده شده را روی این لایه از کیک میمالیم …
با توجه به نوع کیک شما میوه دلخواه را روی خامه میگذارید ..
مثلا موز و گردو و یا اناناس و یا فقط خامه و یا کمی چیپس شکلات بریزید ..
اگر پر خامه دوست دارید میتوانید مجددا روی میوه ها هم خامه بمالید …
کیک خامه ایی خوشمزه |انواع کیک خامه ایی,طرز تهیه کیک خامه ایی,انواع کیک,آموزش کیک پزی
حالا لایه دوم کیک را روی ان گذاشته و مرحله مرطوب سازی را تکرار میکنید …
در اینجا فقط خامه میمالیم تا استر اول روی کیک کشیده شود ..
کیک خامه ایی خوشمزه |انواع کیک خامه ایی,طرز تهیه کیک خامه ایی,انواع کیک,آموزش کیک پزی
کیک را برای ۱۵دقیقه در یخچال میگذارید و بعد از ان شروع به تزیین میکنید.

کیک خامه ای خوشمزه |انواع کیک خامه ایی,طرز تهیه کیک خامه ایی,انواع کیک,آموزش کیک پزی

تهیه و تنظیم : چاشنی

بهترین کیک امسال,بهترین کیک ۲۰۱۷,دسر کیک,اموزش کیک,طرز تهیه کیک,کیک خوشمزه,کیک سرد,بهترین کیک ۲۰۱۷,کیک خوشمزه,کیک اسفنجی,کیک تولد,طرز تهیه انواع کیک,کیک خانگی,آموزش پخت کیک,کیک ساده,کیک بدون فر,انواع دسر,kake,کیک,چطوری در خانه کیک بپزم,آموزش اشپزی,کیک خامه ایی خوشمزه,انواع کیک خامه ایی,طرز تهیه کیک خامه ایی,انواع کیک,آموزش کیک پزی,آموزش کیک پزی,کیک خوشمزه,کیک های جدید,کیک تولد,آموزش پخت کیک خامه ایی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9965
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *