سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک بستنی

زمان آماده سازی :4 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 896 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد گندم 500 گرم
تخم مرغ3 عدد
روغن مایع100 گرم
شیر1 و 1/2 پیمانه
مغز گردوبه مقدار دلخواه
بستنی با طعم دلخواه500 گرم
موز و توت فرنگیبه میزان لازم
شکلات تخته ای150 گرم
خامهبه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کیک بستنی

برای پذیرایی در یک مهمانی مفصل کیک بستنی می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای مهمان ها باشد. این کیک همچنین می تواند برای تولد هم مورد استفاده قرار گیرد.

برای تهیه کیک بستنی به ترتیب زیر عمل نمایید:

۱-ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شكسته و با همزن خوب بزنيد تا مايه‌اي يكدست و كرم رنگ به دست آيد سپس به آن روغن مايع اضافه كرده و هم زدن را ادامه دهيد. حالا نوبت افزودن شير به اين مواد است. در اينجا هم بايد مواد را خوب مخلوط كنيد. بعد از مخلوط شدن مواد، آرد را كم‌كم و به تدريج به آنها اضافه كرده ، آرام به مدت پنج دقيقه كاملا هم بزنيد تا گلوله‌هاي آرد از هم باز شده و خميري يكدست حاصل شود. مايه كيك را داخل قالب بريزيد.

۲-فر را با درجه حرارت ۳۵۰درجه فارنهايت (معادل ۱۸۰درجه سانتي‌گراد) روشن كرده بگذاريد گرم شود. كيك را در فر به مدت ۷۵ تا ۸۵ دقيقه حرارت دهيد تا پخته و پف‌دار شود.

۳- بعد از پخت كيك، آن را از فر درآورده و بگذاريد خنك شود. بعد از دو ساعت كه خوب خنك شد، آن را از قالب جدا كرده و با كارد مخصوص برش نان، به سه لايه افقي برش بزنيد.

۴- لايه‌هاي رويي و وسطي را به آرامي برداشته و كنار بگذاريد. بستني را روي لايه اول خوب پهن كنيد تا يكدست و صاف شود. حلقه‌هاي ميوه (توت‌فرنگي و موز) به همراه تكه‌هاي گردو را روي بستني بچينيد تا سطح آن را خوب بپوشانند. حالا نوبت به خامه مي‌رسد. خامه‌اي را كه آماده كرده و در يخچال گذاشته‌ايد درآورده و روي ميوه‌ها يك لايه خامه ريخته و با قاشق صاف كنيد.

۵- پس از چيدن بستني، ميوه، گردو و خامه نوبت به گذاشتن لايه بعدي كيك مي‌رسد. روي كيك (لايه وسط) به همان ترتيب بالا بستني، ميوه، گردو و خامه بريزيد و بعد لايه سوم كيك را روي آنها قرار دهيد. كيك آماده شده را به مدت سه ساعت در فريزر بگذاريد تا لايه‌ها خوب در هم فرو روند. بعد از اين مدت كيك را خارج كرده،با شكلات آب شده (به‌روش بن‌ماري)روي آن را بپوشانيد و با خامه و ميوه‌هاي شكري يا تازه تزیين كنيد.

کیک بستنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1532
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *