در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کیک بادام

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 566 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 پیمانه سرخالی
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
کره بادام زمینی 1/8 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/8 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
بادام درختی آسیاب شده 1/2 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 1٫00 از 5 )

کیک بادام

برای تهیه یه کیک متفاوت همیشه ذوق خاصی هستش. پس ذوقتونو تکمیل کنید و کیک بادام رو تست کنید.

اول از همه شکر، تخم مرغ، وانیل و کره بادام زمینی رو با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید. اونقدری باید هم بزنید که حجمش زیاد بشه. بعدش شیر و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شد هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و همراه با بادام آسیاب شده به مواد اضافه کنید و موادو مخلوط کنید.

قالبتونو چرب کنید. ترجیحا از قالب کوچیک ۱۵ تا ۱۷ سانتی متری استفاده کنید. مواد آماده شده رو داخل قالب بریزید و در فری که از قبل گرم کردید بذارید. دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراید و مدت زمان پخت  ۴۰ دقیقه است.

بعد از این زمان کیک رو خارج کنید و بذارید یکمی سرد بشه بعدش از قالب دربیاریدش و تزیینش کنید. اینم از کیک بادام امروز. نوش جان

نکته:

بادام رو موقع آسیاب کردن زیاد آسیاب نکنید که به روغن بیافته.

کیک بادام

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5538
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *