کیک بادام
برای تهیه یه کیک متفاوت همیشه ذوق خاصی هستش. پس ذوقتونو تکمیل کنید و کیک بادام رو تست کنید.
اول از همه شکر، تخم مرغ، وانیل و کره بادام زمینی رو با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید. اونقدری باید هم بزنید که حجمش زیاد بشه. بعدش شیر و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شد هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و همراه با بادام آسیاب شده به مواد اضافه کنید و موادو مخلوط کنید.
قالبتونو چرب کنید. ترجیحا از قالب کوچیک ۱۵ تا ۱۷ سانتی متری استفاده کنید. مواد آماده شده رو داخل قالب بریزید و در فری که از قبل گرم کردید بذارید. دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراید و مدت زمان پخت ۴۰ دقیقه است.
بعد از این زمان کیک رو خارج کنید و بذارید یکمی سرد بشه بعدش از قالب دربیاریدش و تزیینش کنید. اینم از کیک بادام امروز. نوش جان
نکته:
بادام رو موقع آسیاب کردن زیاد آسیاب نکنید که به روغن بیافته.
تهیه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!