در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 1527 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۸ / شهریور / ۱۳۹۵

کیک اسفنجی | دستور پخت کیک تولد | طرز تهیه کیک اسفنجی | آموزش آشپزی | چاشنی | دسر

کیک اسفنجی به کیک ‌هایی گفته می‌شود که نسبت تخم مرغ به آرد زیاد باشد.

حجم کیک اسفنجی از طریق زدن تخم مرغ کامل یا تنها سفیده تخم مرغ افزایش پیدا کند.

در پخت کیک اسفنجی، چربی یا استفاده نمی‌شود یا مقدار آن بسیار اندک است.

کیک اسفنجی دارای بافت اسفنجی هستند.

کیک اسفنجی غیر چرب از مقدار زیادی سفیده تخم مرغ زده شده و سفت تشکیل شده‌ اند و به همین علت سبک و پر هوا هستند.

طرز تهیه کیک اسفنجی | دستور پخت کیک تولد | دسر | چاشنی | آموزش آشپزی

برای تهیه کیک اسفنجی اول از همه فر رو روشن کنید. روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید بذارید.

زرده وسفید رو از هم جدا کنید.

ابتدا سفیده را آنقدر میزنیم تا وقتی از ظرف برمی گردونیم نریزه.

بعددر ظرف دیگر زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم میزنیم تا کرم رنگ شود.بعد آب رو بهش اضافه میکنیم.

آرد را با بکینگ پودر الک کرده و کم کم به زرده اضافه میکنیم.

بعد سفیده رو کم کم به صورت دورانی به مواد قبلی اضافه میکنیم. فیلد کنید. از زیر به صورت دورانی به رو بیاورید. هم نزنید.

قالب کیک رو چرب کنید.

مواد کیک را درون قالب کیک بریزید.

۲۰ دقیقه در طبقه وسط با حرارت غیر مستقیم کیک را بپزید.

تزیین کیک اسفنجی | تزیین کیک تولد | تزیین کیک | دسر | چاشنی | آموزش آشپزی

از این کیک اسفنجی می توانید برای تهیه کیک تولد استفاده کنید.

برای تزیین کیک اسفنجی می تونید از خامه زده شده، انواع میوه، شکلات تلخ، شکلات نیمه شیرین، شکلات شیرین، ترافل، کاکائو استفاده کنید.

من تزیین کیک تولد رو اینطوری انجام میدم.

دو قیمت از کیک اسفنجی رو دارم. روی هر کدوم خامه زده شده می زنم. میذارم یخچال تا کمی خودشو بگیره.

بعد روی لایه اول گردو، موز خرد شده، آناناس خرد شده و پودر کاکائو می زنم.

لایه دوم رو روش قرار میدم.

با گاناش یا شکلات آب شده روشو تزیین می کنم.

فوت و فن کیک اسفنجی | کیک تولد | دسر | چاشنی | آموزش آشپزی

در تهیه کیک اسفنجی، حتما مواد رو به دمای اتاق برسونید. یعنی مواد داخل یخچال را از آن خارج کنید و چند دقیقه در بیرون یخچال بذارید. این کار باعث میشود مواد به دمای اتاق برسد.

موادتون رو در جای مناسب نگهداری کنید. یکی از دلایل پف نکردن کیک، نگهداری ناماسب از مواد هستش.

مدت زمان پخت کیک اسفنجی به فر شما هم بستگی داره. حرارت و گرما همه فرها مثل هم نیست. پس موقع پخت مراقب کیک باشید.

کیک اسفنجی کرم رنگ هستش. نباید اصلا قهوه ای بشه. نیازی به گریل کردن بالای کیک اسفنجی نیست.

آرد رو به هیچ وجه زیاد هم نزنید. هم زدن زیاد آرد از پف کردن کیک جلوگیری میکنه.

این میزان مواد مناسب برای کیک دو کیلویی است.

برای راحتی کار می تونید مواد کیک را در دو مرحله داخل قالب کیک بذارید. اینطوری دیگه نیازی نیست برای تزیین کیک رو از وسط نصف کنید.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8249
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    35 − = 34

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    41 − 40 =