سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کیک اسفنجی

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 768 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

چاشنی | انواع چاشنی | چاشنی ها | بهترین چاشنی ها | چاشنی غذا
تخم مرغ 6 عدد آرد 1و 1/2 لیوان فرانسوی
شکر 1 و 1/2 لیوان فرانسوی آب 3/4 لیوان فرانسوی
وانیل 1 ق م بکینگ پودر 3 ق م
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 12 رای _ میانگین : 4٫25 از 5 )

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی به کیک ‌هایی گفته می‌شود که نسبت تخم مرغ به آرد زیاد باشد.

حجم کیک اسفنجی  از طریق زدن تخم مرغ کامل یا تنها سفیده تخم مرغ افزایش پیدا کند.

در پخت این کیک ، چربی یا استفاده نمی‌شود یا مقدار آن بسیار اندک است.

دارای بافت اسفنجی هستند.

کیک اسفنجی غیر چرب از مقدار زیادی سفیده تخم مرغ زده شده و سفت تشکیل شده‌ اند و به همین علت سبک و پر هوا هستند.

 

طرز تهیه کیک اسفنجی | دستور پخت کیک تولد | کیک اسفنجی | آموزش آشپزی | چاشنی | دسر

چاشنی | انواع چاشنی

طرز تهیه کیک اسفنجی 

برای تهیه کیک اسفنجی اول از همه فر رو روشن کنید. روی ۱۸۰ درجه سانتی گراید بذارید.

زرده وسفید تخم مرغ رو از هم جدا کنید.

ابتدا سفیده تخم مرغ را آنقدر میزنیم تا وقتی از ظرف برمی گردونیم، نریزه.

بعددر ظرف دیگر زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم میزنیم تا کرم رنگ شود.بعد آب رو بهش اضافه میکنیم.

آرد را با بکینگ پودر الک کرده و کم کم به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم.

بعد سفیده رو کم کم به صورت دورانی به مواد قبلی اضافه میکنیم. فولد کنید. از زیر به صورت دورانی به رو بیاورید. هم نزنید.

قالب کیک رو چرب کنید.

مواد کیک را درون قالب کیک بریزید.

۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت غیر مستقیم ، کیک را بپزید.

کیک اسفنجی ساده | دستور پخت کیک تولد | طرز تهیه کیک اسفنجی | آموزش آشپزی | چاشنی | دسر

دسر | انواع دسر

 

تزیین کیک اسفنجی | تزیین کیک تولد | تزیین کیک | کیک اسفنجی 

از این کیک اسفنجی می توانید برای تهیه کیک تولد استفاده کنید.

برای تزیین کیک اسفنجی می تونید از خامه زده شده، انواع میوه، شکلات تلخ، شکلات نیمه شیرین، شکلات شیرین، ترافل و کاکائو استفاده کنید.

من تزیین کیک رو اینطوری انجام میدم.

دو قسمت از کیک اسفنجی رو دارم. روی هر کدوم خامه زده شده می زنم. میذارم یخچال تا کمی خودشو بگیره.

بعد روی لایه اول گردو، موز خرد شده، آناناس خرد شده و پودر کاکائو می زنم.

لایه دوم رو روش قرار میدم.

با گاناش یا شکلات آب شده روشو تزیین می کنم.

 

تزیین کیک اسفنجی | دستور پخت کیک تولد | طرز تهیه کیک اسفنجی | آموزش آشپزی | چاشنی | دسر

فوت و فن کیک اسفنجی | کیک تولد 

در تهیه کیک اسفنجی، حتما مواد رو به دمای اتاق برسونید. یعنی مواد داخل یخچال را از آن خارج کنید و چند دقیقه در بیرون یخچال بذارید. این کار باعث میشود مواد به دمای اتاق برسد.

موادتون رو در جای مناسب نگهداری کنید. یکی از دلایل پف نکردن کیک، نگهداری ناماسب از مواد هستش.

مدت زمان پخت کیک اسفنجی به فر شما هم بستگی داره. حرارت و گرما همه فرها مثل هم نیست. پس موقع پخت مراقب کیک باشید.

کیک اسفنجی کرم رنگ هستش. نباید اصلا قهوه ای بشه. نیازی به گریل کردن بالای کیک اسفنجی نیست.

آرد رو به هیچ وجه زیاد هم نزنید. هم زدن زیاد آرد از پف کردن کیک جلوگیری میکنه.

این میزان مواد مناسب برای کیک دو کیلویی است.

برای راحتی کار می تونید مواد کیک را در دو مرحله داخل قالب کیک بریزید. اینطوری دیگه نیازی نیست برای تزیین کیک، اونو از وسط نصف کنید.

 

کیک اسفنجی | دستور پخت کیک تولد | Sponge cake | طرز تهیه کیک اسفنجی | تزیین کیک اسفنجی

 

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8229
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید

4 پاسخ به “کیک اسفنجی | دستور پخت کیک تولد | Sponge cake | طرز تهیه کیک اسفنجی | تزیین کیک اسفنجی”

  1. sara گفت:

    سلام
    خیلی ممنون از آموزش کیک اسفنجی
    یکی از بهترین سایت های آشپزی هستید شما.
    من تازه با سایتتون آشنا شدم

    sara did not rate this post.
  2. الناز گفت:

    سلام این که نوشتین ۳/۴ لیوان و ۱ و ۱/۲ لیوان یعنی چی؟

    الناز did not rate this post.
    • ادمین چاشنی گفت:

      سلام دوست عزیز
      منظور از ۳/۴ یعنی
      یک لیوان را به ۴ قسمت تقسیم کنید
      و سه بخش از این تقسیمات رو اضافه کنید
      در قسمت ۱ و یک دوم
      یعنی ۱لیوان و نصفی
      منظور از لیوان هم لیوان دسته دار فرانسوی هستش

      امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم

      ادمین چاشنی did not rate this post.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *