کیک اسفنجی توت فرنگی
طرز تهیه کیک اسفنجی توت فرنگی , کیک اسفنجی ساده , طرز تهیه کیک اسفنجی , طرز تهیه کیک خانگی , انواع کیک خانگی , کیک اسفنجی شش تخم مرغ , کیک توت فرنگی , طرز تهیه کیک توت فرنگی , طرز تهیه کیک ساده , کیک اسفنجی با توت فرنگی , طرز تهیه کیک اسفنجی ساده
ابتدا شكر رو آسياب كنید.
بعد كره رو خرد نمایید و با شكر خوب با دست مخلوط کنید.
به اندازه يک استكان شير با شكر و كره را با همزن برقی خوب هم می زنیم.
سپس تخم مرغها رو با مواد هم بزنید.
آرد را به آهستگي با بکینگ پودر و وانيل مخلوط کنید.
آرد رو به مواد دیگه اضافه کنید.
زیاد هم نزنید که پف کیک نخوابه.
باقی مانده شیر را هم اضافه کنید و مخلوط نمایید.
قالب مورد نظر رو چرب کنید.
یا می تونید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
مواد کیک رو داخل قالب بریزید.
مربا توت فرنگی رو روی مواد کیک بذارید.
فر رو از ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید.
سپس قالب کیک رو داخل فر بذارید.
کیک را برای مدت یک ساعت با دمای ۱۶۰ سانتی گراد بپزید.
کیک اسفنجی توت فرنگی | طرز تهیه انواع کیک | انواع کیک خانگی | کیک خوشمزه و راحت
دستور تهیه و عکس از سامانتای عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!