سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک اسفناج

زمان آماده سازی :3 ساعت

بازدید : 451 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 330 گرم
شکر130 گرم+ 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ4 عدد
پوره اسفناج1 پیمانه
شیر2/3 پیمانه+ 1 و 1/2 پیمانه
روغن1 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
وانیل1/8 قاشق چایخوری
آرد سفید2 قاشق غذاخوری
آرد ذرت1 قاشق غذاخوری
کره20 گرم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کیک اسفناج

اگر از خواص اسفناج باخبر هستید و میخواهید دسری مناسب با اسفناج برای فرزندان خود آماده کنید ما کیک اسفناج را به شما پیشنهاد می دهیم.

برای تهیه کیک اسفناج ابتدا  اسفناج ها را بخار پز کرده ( فقط برگ اسفناج بدون ساقه ) و چند دقیقه در آبکش بگذارید تا آب آن کامل برود و بعد در میکسر بریزید و خوب پوره کنید.

روغن را با ۱۳۰ گرم شکر هم بزنید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده با همزن بزنید. با آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کنید و برای ۱-۲ دقیقه دیگر هم بزنید.

پوره اسفناج و ۲/۳ پیمانه شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن خوب مخلوط کنید. همزن را خاموش کرده و کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر را بعد از دوبار الک کردن به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.

بعد از پخت از قالب خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود سپس از ارتفاع به دو قسمت تقسیم کنید و لای آنرا کرم بمالید. می توانید آنرا به چند لایه نیز تقسیم کنید.

طرز تهیه کرم لای کیک:

۲ قاشق غذاخوری آرد سفید  را با کره در حدی تف دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس آرد ذرت و ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر و ۳ قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. در انتها کمی وانیل به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

بعد از سرد شدن با همزن بزنید تا کمی پوک شود ( اگر رژیم ندارید در این مرحله نصف پیمانه خامه هم اضافه کنید ).

این کرم را لای کیک بمالید و برای دو تا سه ساعت بگذارید بماند تا خودش را بگیرد

کیک اسفناج شما آماده است. نوش جان

کیک اسفناج

ارسال شده توسط دوست خوبمون مریم

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4090
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *