کیک آناناس نارگیلی کرمدار
خب کیک آناناس نارگیلی کرمدار. چه شود این کیک. عااااااااااااااالی. اول از همه نکته ای رو بگم که برای آب آناناس و خود آناناس از کمپوت آناناس و یا میوه آناناس می تونیداستفاده کنید که البته ما میوه رو بهتون پیشنهاد می دیم چون طبیعی هستش.
اول از همه آرد،۱/۳ پیمانه پودرنارگيل،بكينگ پودر،۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در ظرفي مخلوط كنيد.
پودر قند و كره نرم و روغن را بزنيد تا خوب تركيب شوند سپس وانيل را افزوده و هم بزنيد ،تخم مرغها را دونه دونه اضافه كنيد و هر بار خوب هم بزنيد.آب آناناس افزوده و هم زده ،حالا مواد آردی را به اين مواد افزوده و هم بزنيد،قالب مناسبی انتخاب و چرب كرده و مواد را داخلش ريخته و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراید بيشتر از ۴۰ دقيقه بپزيد.(با خلال دندان تست كنيد )
بعد از پخت و سرد شدن كامل،كيك را از ارتفاع نصف كنيد،يك قسمت را كف قالب گذاشته و آناناسهای برش داده شده را دورادور قالب بچينيد،روي كيك كرم را بريزيد و لايه دوم كيك را روي كرم قرار دهيد ،كمي آب اناناس روي كيك برس كرده و پودر نارگيل بپاشيد .كيك را براي مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار داده سپس از قالب خارج كرده و سرو كنيد.
برای تهیه کرم این کیک، شير را به همراه آب آناناس و دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، شکر و ۲ قاشق غذاخوری پودر نارگيل و كمي وانيل مخلوط كرده و روي حرارت متوسط هم زده تا بجوشد و قوامش مثل فرني بشود .سپس حرارت را خاموش كرده و مرتب هم زده تا خنك شود،در صورت تمايل دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه و دو ورق آناناس خرد شده هم در اين مرحله اضافه كنيد ،كرم خنك را براي رويه كيك استفاده كنيد.
اینم از کیک آناناس نارگیلی کرمدار امروز. اسمش یکم طولانیه اما خودش خیلی عالی و خوشمزه است.
تهیه و تنظیم: چاشنی
آمورش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!