سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کیک آلو سیاه

زمان آماده سازی :2 ساعت و 10 دقیقه

بازدید : 896 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره110 گرم
شکر قهوه ای220 گرم
آلو سیاه6 الی 8 عدد
شربت طلایی1 قاشق غذاخوری
آرد همه منظوره160 گرم
جوش شیرین1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک1/4 قاشق چایخوری
روغن نباتی180 میلی لیتر
شکر110 گرم
تخم مرغ1 عدد بزرگ
خامه ترش60 میلی لیتر
شیر1 فنجان
وانیل1 قاشق چایخوری
دارچین و جوز هندیمقداری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کیک آلو سیاه

برای تهیه کیک آلو ابتدا آلوهای خود را شسته و آنها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و هسته شان را خارج نمایید.

کیک آلو سیاه

سپس تابه برداشته و آنرا روی حرارت ملایم گاز بگذارید و کره، شکر قهوه ای و شربت طلایی را درونش بریزید و مواد را هم بزنید تا یا یکدیگر ترکیب شده و مایع یکدستی حاصل شود. اجازه ندهید که مواد شما بجوشد. همین که کاملا ترکیب شدند کافی است و آنرا از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.سپس آرد؛ جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک و شکر را با هم ترکیب نموده و الک نمایید. سپس مواد را درون یک میکسر و یا آسیاب بریزید و آنها را میکس نمایید. پس از آن تخم مرغ، روغن، خامه ترش، شیر، وانیل، دارچین و جوز هندی را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

سپس ظرف مناسب خود را انتخاب کنید و  آلوها را کف ظرف بچینید.

کیک آلو سیاه

سپس شربتی که در ابتدا آماده نموده اید را به روی آلوها بریزید. مواد را به صورت مساوی در تمامی ظرف پخش کنید.

کیک آلو سیاه
سپس خمیر را روی مواد بریزید. خمیر را هم به طور یکسان در تمامی قسمت های ظرف پخش کنید. سپس ظرف را به مدت ۱ ساعت درون فر که ا قبل گرم کرده اید بگذارید. درجه فر ۱۸۰ درجه سانتی گراید باشد.

کیک آلو سیاه

پس از این زمان، کیک را تست نموده تا مطمئن شوید که خوب پخته است. سپس به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه اجازه دهید که سرد شود. در اخر کیک آلوی سیاه شما آماده است. آنرا سرو نموده و از طعم آن لذت ببرید.

کیک آلو سیاه

نکته:

شربت طلائی نوعی شربت است که  برای تهیه انواع شیرینی و بیسکوئیت استفاده می شود. استفاده ار این شربت در این دستور کیک اختیاری می باشد. مواد لازم برای تهیه ان عبارت است از:۲۰۰ گرم شکر، ۵۰ گرم آب، ۱ کیلوگرم شکر، ۶۰۰ گرم آب جوش و ۲  اسلایس لیمو

۲۰۰ کرم شکر و ۵۰ گرم آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده، هم بزنید تا شکر کاراملی شده و به رنگ طلایی تیره درآید. ۶۰۰ گرم آب جوش و یک کیلو گرم شکر و اسلایس های لیمو را اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا غلیظ شود( هراز گاهی هم بزنید.شربت را بگذارید خنک شود، سپس داخل ظرف شیشه ای در دار ریخته و در جای خنک نگهداری کنید. شربت گرم کمی آبکی است ولی به محض خنک شدن غلیظ می شود.گر در انتهای کار متوجه شدید که شربت قوام ندارد، نگران نباشید فقط چند دقیقه دیگر بگذارید بجوشدو اگر شربت شما سفت شده بود مواد لازم را نصف کرده و شربت دیگری آماده کنید و به شربت سفت شده اضافه کرده و  ۲۰ دقیقه بگذارید روی حرارت بجوشد، اما این بار دقت کنید تا شربت زیاد سفت نشود!!!

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: آشپزخانه آرن

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3882
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *