کوکی گردو
برای تهیه کوکی گردو ابتدا آرد ونشاسته ذرت و بکینگ پودر و كاكائو را الک کرده و کنار میذاریم.
كره و پودر قند رو با هم زن میزنیم تا رنگش روشن شود و بعد روغن مایع را اضافه کرده و سه دقیقه دیگه میزنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و هر کدوم را یک دقیقه هم میزنیم و وانیل وشیر را اضافه کرده وهم زده تا مخلوط شود و بعد آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو الک شده را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم, و در اخر گردو و کشمش را اضافه کرده و هم ميزنيم تا مخلوط شود. داخل سینی فر کاغذ انداخته و با فاصله بوسیله یک قیف بدون ماسوره داخل سینی ميريزيم و يا ميتوانيد بوسیله دوتا قاشق مواد را تو سینی بگذاريد دمای فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد, زمان به مدت۳۰ تا ۴۵ دقیقه کافی می باشد که آن هم بستگی به دمای فر خودتان داره! وقتی ته شیرینی تغییر رنگ داد از فر در بیارین! اگر خواستین که روی شیرینی خوشرنگتر شود چند لحظه شعله بالا ی فر روشن کنید.
این مقدار مواد تقریبا ۵۰ تا كوكي متوسط بهتون ميده و بسيار خوشمزه است ..می تونید برای تزیین از پودر پسته استفاده کنید.
کوکی گردو شما آماده است. نوش جان
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!