در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کوکی گردو

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 1132 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد400 گرم
نشاسته ذرت2 قاشق غذاخوری
پودر قند220 گرم
کره150 گرم
روغن مایع50 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
شیر120 میلی لیتر
کشمش پلویی170 گرم
گردو خورد شده170 گرم
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری

کوکی گردو

برای تهیه کوکی گردو ابتدا آرد ونشاسته ذرت و بکینگ پودر و كاكائو را الک کرده و کنار میذاریم.
كره و پودر قند رو با هم زن میزنیم تا رنگش روشن شود و بعد روغن مایع را اضافه کرده و سه دقیقه‌ دیگه میزنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و هر کدوم را یک دقیقه هم میزنیم و وانیل وشیر را اضافه کرده وهم زده تا مخلوط شود و بعد آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو الک شده را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم, و در اخر گردو و کشمش را اضافه کرده و هم ميزنيم تا مخلوط شود. داخل سینی فر کاغذ انداخته و با فاصله بوسیله یک قیف بدون ماسوره داخل سینی ميريزيم و يا ميتوانيد بوسیله دوتا قاشق مواد را تو سینی بگذاريد دمای فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد, زمان به مدت۳۰ تا ۴۵ دقیقه کافی می باشد که آن هم بستگی به دمای فر خودتان داره! وقتی ته شیرینی تغییر رنگ داد از فر در بیارین! اگر خواستین که روی شیرینی خوشرنگتر شود چند لحظه شعله بالا ی فر روشن کنید.

این مقدار مواد تقریبا ۵۰ تا كوكي متوسط بهتون ميده و بسيار خوشمزه است ..می تونید برای تزیین از پودر پسته استفاده کنید.

کوکی گردو شما آماده است. نوش جان

کوکی گردو

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1594
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 53 = 59

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 5 =