سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کوکی موز شکلاتی

زمان آماده سازی :54 دقیقه

بازدید : 688 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 2 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره نرم شده 1/2 پیمانه
موز پوست کنده 2 عدد
شکر قهوه ای 1 پیمانه
شکر دانه ریز 1/4 پیمانه
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
چیپس شکلاتی 1 و 1/2 پیمانه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کوکی موز شکلاتی

با کمترین وسیله و مواد یه کوکی خوشمزه درست کنید و از طعمش لذت ببرید. کوکی موز شکلاتی پیشنهاد ما به شماست که هم سریع آماده میشه هم خوشمزه است

در کاسه ای متوسط آرد، جوش شیرین، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بذارید. کره، موز، شکر قهوه ای و شکر دانه ریز رو در ظرف جداگانه ای با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه. سپس به مخلوط حاصل عصاره وانیل رو اضافه کنید. نهایتا آرد رو به موادتون اضافه کنید و هم بزنید تا خمیرتون یکدست بشه. چیپس شکلاتی رو به خمیرتون اضافه و هم بزنید.

خمیرتون رو برای مدت ۳۰ دقیقه کنار بذارید. بعد از این مدت فر خودتون رو روشن کنید و روی ۳۷۵ درجه فارنهایت بذارید. کاغذ شیرینی پزی رو روی سینی فر پهن کنید و کمی چربش کنید. با یه اسکوپ و یا هر وسیله دیگه ای مقداری از موادتون رو بردارید و روی کاغذ شیرینی پزی بریزید.

کوکی موز شکلاتی

تمامی مواد رو به این صورت دربیاورید.  کوکی ها را برای مدت ۹ لی ۱۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت اجازه دهید که کمی خنک شوند و سپس از روی سینی جداشون کنید.اینم از کوکی موز شکلاتی امروز. امیدوارم که خوشتون اومده باشه.

کوکی موز شکلاتی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: http://www.momontimeout.com/

آموزش آشپزی, چاشنی، آشپزی ایده ها

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6173
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *