کوکی شکلاتی
این کوکی خیلی راحت و با مواد اولیه خیلی کمی تهیه می شه. می تونید برای میان وعده ازش استفاده کنید و یا حتی برای پذیرایی از مهمان هاتون
برای تهیه کوکی شکلاتی اول از همه روی سینی فرتون رو با ورقه شیرینی پزی بپوشونید و کنار بذاریدش.
کاسه ای بردارید و کره، تخم مرغ، وانیل و کره بادام زمنی رو با هم مخلوط کنید. می تونید از هم زن برقی برای این کار استفاده کنید. بعد نیمی از پودر کیک رو به موادتون اضافه کنید. بهتره در این مرحله از هم زن دستی استفاده کنید. بعد که موادتون به خوبی مخلوط شد، چیپس شکلاتی رو با دست با موادتون ترکیب کنید.
خمیرتون رو برای حداقل یک ساعت درون یچال استراحت بدین بعد از این زمان مقداری از خمیر بردارید و روی سطحی بازش کنید. میان خمیر ۱ عدد شکلات رولی قرار بدین و مجدد خمیرتون رو رول کنید و به صورت توپی در بیارید. بعد از تموم شدن خمیر، کوکی پخنه نشده رو درون سینی فر با فاصله از هم بچینید و برای مدت ۹ دقیقه درون فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارید. بعد از ۹ دقیقه کوکی شکلاتی شما آماده است. قبل از اینکه اونها رو از سینی فر جدا کنید اجازه بدین که کمی سر بشن.
تکته:
۱- تخم مرغ و کره را قبل از استفاده به دمای اتاق برسونید.
۲- فر رو قبل از استفاده روشن کنید تا گرم بشه.
۳- خمیر کوکی رو زیاد ورز ندین چون کوکی ها سفت میشه.
۴- می تونید به جای کره بادام زمینی از پنیر خامه ای استفاده کنید.
۵- برای وسط کوکی ها می تونید از هر نوع شکلاتی استفاده کنید. این شکلات به عنوان مغز کوکی به حساب می آید.
۶- به جای پورد کیک شکلاتی می تونید از پودر کیک معمولی استفاده کنید و در عوض داخل موادتون پودر کاکائو بزنید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!