در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کوکی خرده سیب

زمان آماده سازی :55 دقیقه

بازدید : 547 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سیب 4 عدد
شکر 1/2 پیمانه
دارچین 2 قاشق چایخوری
جو دوسر 1/3 پیمانه
کره 1/4 پیمانه
ویفر وانیلی 1 پیمانه
خامه زده شده به مقدار لازم

 

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

کوکی خرده سیب

اگر در یک عصر دل انگیر یک دسر سریع و در عین خوشمزه را هوس کرده اید ما این دسر خوشمزه را به شما پیشنهاد می کنیم. دسر کوکی خرده سیب تهیه شده از سیب، جو دوسر می باشد. برای تهیه این دسر خوشمزه همراه ما باشید.

برای تهیه کوکی خرده سیب  ابتدا فر را روشن کرده و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود. سپس سیب های خود را شسته، پوست کنده و خرد کنید. به صورت مکعبی و با اندازه ای تقریبا کوچک. سپس سیب ها خرد شده را با ۱/۴ پیمانه شکر و ۱ قاشق چایخوری دارچین ترکیب کنید و سپس آن را در ظرف مورد نظر خود که برای فر انتخاب کرده اید، بریزید

سپس در کاسه ای جو دوسر، باقی مانده شکر و دارچین را با هم ترکیب کنید. سپس کره را به مواد اضافه کرده و خود هم بزنید تا مواد یکدست شوند.ویفرهای خود را خرد کرده. می توانید آن ها را درون مخلوط کن بریزید و یا با دست به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. پس از آن ویفرها را نیز به ترکیب جو و باقی مواد اضافه کنید. سپس مخلوط مواد را روی سیب ها ریخته و کمی هم بزنید تا مواد به تمامی قسمت ها برسد. در آخر ظرف را دون فر گذاشته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه اجازه دهید که مواد پخته شود.  پس از این زمان ظرف را از فر خارج کرده و درون ظرف های مورد نظر آنرا سرو نمایید و با خامه زده شده آنرا تزیین نمایید.

کوکی خرده سیب شما آماده است. نوش جان

کوکی خرده سیب

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: رسپی های کرفت

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4020
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *