در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کوکی جو پرک

زمان آماده سازی :55 دقیقه

بازدید : 624 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سس سیب شیرین نشده 1 و 1/2 فنجان
تخم مرغ 1 عدد بزرگ
شکر قهوه ای 1/2 فنجان
وانیل 1/2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق غذاخوری
جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
نمک 3/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
شیر 1 و 1/2 فنجان
کشمش 1/2 فنجان
جو پرک 3 فنجان
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 3٫50 از 5 )

کوکی جو پرک

برای کوکی جو پرک به ترتیب زیر عمل نمایید.

مرحله۱:

کوکی جو پرک

ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. سپس  سس سیب شیرین نشده، تخم مرغ، شکر قهوه ای، وانیل، دارچین، جوزهندی، نمک، بکینگ پودر و کره ذوب شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.مواد را باید آنقدری با هم مخلوط نمایید که ماده صاف و یکدستی حاصل شود.سپس شیر را به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا به ترکیبی مانند شکل زیر برسید.

کوکی جو پرک

مرحله ۲:

کوکی جو پرک

سپس جو پرک و کشمش را به مواد اضافه کنید و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. ظرف مورد نظر برای قرارگیری در فر را کمی چرب کنید و مواد آماده شده را درونش بریزید.ظرف را درون فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید.مراقب باشید تا کناره های مواد نسوزد. مواد تاجایی که قهوه ای شود کافی است.پس این مدت کوکی جو پرک شما آماده است. آن را در ظرف مورد نظر خود سرو کنید. این کوکی را هم سرد و هم گرم می توانید استفاده نمایید. حتی در بحچال نگهداری کرده و در ماکروفر دوباره گرم کرده و میل نمایید. نوش جان

کوکی جو پرک

نکته:

برای تهیه سس سیب شیرین نشده می توان از سیب با پوست یا بی پوست استفاده نمود و همچنین انواع ادویه جات و مواد افزودنی از جمله دارچین را به این سس می افزایند. سس سیب می تواند بافت نرم یا سفتی داشته باشد؛ حتی می توان از تکه های بزرگ سیب داخل آن استفاده نمود. این نوع سس را به راحتی در خانه تهیه می کنند. البته آماده شده آن هم در بسیاری از سوپر مارکت ها موجود است. از این سس به عنوان غذا و یا اسنکی برای کودکان استفاده می کنند.سس سیبی که به آن شکر اضافه نکرده اند، به عنوان غذای کودک کاربرد دارد. گاهی برای مبارزه با اسهال ، از این سس به عنوان داروی خوراکی استفاده می کنند

تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید. سپس آنها را قاچ زده و این سیب های قاچ شده را بشویید. سیب ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی آتش بگذارید. سیب ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملا بپزند. حالا سیب ها آماده است. با پشت قاشق، سیب های پخته را له کنید و سپس بگذارید تا کاملا سرد شوند. برای مزه دار کردن سیب ها به آنها شکر اضافه نمایید.

سس سیب را با انواع غذاها از جمله همراه با گوشت و همچنین با انواع دسرها مصرف می کنند. از آنجا که طرز تهیه آن راحت است، بسیار زیاد از آن استفاده می شود.

ترجمه و تنظیم:چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2284
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *