کوکی توت فرنگی
اگه می خواین خیلی سریع و مواد خیلی کمی یه کوکی خوشمزه درست کنید پس کوکی توت فرنگی رو از دست ندین. به مواد زیادی نیاز نداره و خیلی زود هم آماده میشه.
برای تهیه کوکی توت فرنگی اول از همه کره، تخم مرغ، وانبل، پنیر خامه ای را در کاسه ای با هم به صورت کامل مخلوط کنید. سپس نیمی از آرد رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس تراشه های چیپس شکلات سفید و اسمارتیزهارو به خمیرتون اضافه کنید و کمی هم بزنید تا به تمام قسمت های موادتون برسه. موادتونو برای مدت ۱ ساعت کنار بذارید تا استراحت کنید. بعد از اون به اندازه یه توپ کوچیک از خمیرتون بردارید و اونو به صورت گرد دربیارید. همانند شکل
فرتون رو با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیرهای توپی خودتون رو روی کاغذ شیرنی پزی بذارید. کاغذ رو هم روی سینی فر قرار بدین. سینی رو برای مدت ۹ دقیقه درون فر بذارید تا کوکی هاتون بپزه و آماده بشه. بعد از این مدت کوکی توت فرنگی شما آماده است. نوش جان
نکته:
۱- موادتون رو خیلی هم نزنید چون باعث سفت شدن کوکی ها میشه
۲- حتما تایمر فرتون رو فعال کنید یا حواستون به مدت زمان پخت باشه که از ۹ دقیقه بیشتر نشه چون کوکی ها سفت میشه و میسوزه.
۳- قبل از اینکه کوکی ها رو از ورقه شیرینی پزی جدا کنید، بذارید برای چند دقیقه خنک بشه.
۴- کوکی توت فرنگی رو می تونید در ظرف درب دار که هوا بهش نفوذ نکنه به مدت ۴ الی ۵ روز نگهداری کنید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع: http://www.momontimeout.com/
آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!