در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کوکی برفی نعنایی

زمان آماده سازی : 52 دقیقه

بازدید : 962 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره نرم شده1 پیمانه
پودر شکر2/3 پیمانه و مقداری
آرد2 و 1/4 پیمانه
نمک1/4 قاشق چایخوری
عصاره وانیل1 قاق چایخوری
رنگ خوراکی قرمزبه میزان لازم
آب نبات نعنایی3/4 پیمانه

کوکی برفی نعنایی

برای تهیه کوکی برفی نعنایی اول از همه کره و پودر شکر رو با هم خوب ترکیب کنید تا به به حالت خمیری و خامه ای برسید. در ظرف دیگه ای آرد و نمک رو با هم مخلوط کنید و به مواد قبلی تون کم کم اضافش کنید. زیاد هم نزنید. به قدری که مواد با هم ترکیب بشن کافیه. به میزان دلخواهتون رنگ خوراکی اضافه کنید.

آب نبات نعنایی رو به وسیله دستگاه آسیاب، کاملا به صورت پودر دربیارید و به موادی که درست کرده بودین اضافه کنید. خمیرتون که آماده شد برای مدت حداقل ۳۰ دقیقه اجازه بدین که استراحت کنه.

در مرحله بعدی فرتون رو روشن کنید و روی ۳۷۵ درجه فارنهایت بذارید. کاغذ شیرینی پزی روی سینی فرتون بکشید.  مقداری از خمیرتون بردارید و به صورت یه گلوله توپی دربیاریدش. تمامی مواد رو همین شکل آماده کنید و روی سینی فر قرارش بدین.  کوکی ها را برای مدت ۷ الی ۸ دقیقه در فر گرم بپزید. بعد از این زمان ۵ دقیقه زمان بدین که کوکی ها خنک شده و اونها رو از سینی جدا کنید.

کوکی های آماده شده خودتون رو در پودر شکر بغلطونید تا تمامی قسمت های کوکی ها آغشته به پودر شکر بشه.

کوکی برفی نعنایی شما آماده است. این کوکی ها رو در ظرف درب بسته به مدت ۴ روز میتونید نگهداری کنید.

نکته:

۱- به جای رنگ خوراکی قرمز از هر رنگ دیگه ای می تونید استفاده کنید.

۲- پودر شکر با شکر تفاوت داره. برای تهیه پودر شکر کافیه شکر رو برای ۳ مرتبه آسیاب کنید تا به یک پودر نرم دست پیدا کنید.

کوکی برفی نعنایی

ترجمه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6235
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 2 = 3

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

32 − 28 =