سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کوکیز شکری

زمان آماده سازی :45 دقیقه

بازدید : 492 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره225 گرم
شکر1 لیوان
وانیل پودری خالص1/8 قاشق چایخوری
تخم مرغ1 عدد
اسانس بادام1/4 قاشق چایخوری
آرد2 و 1/2 لیوان
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کوکیز شکری

این کوکیز مناسب انواع کوکی های شکل گرفته و طراحی شده است که توی همه مراسم ها می تونید ازش استفاده کنید. از مهمونی های ساده تا عید و ولنتاین و … پس این دستور حسابی رو از دست ندین. در ادامه دستور آیسینگ که بتونید روی این کوکی رو طراحی کنید رو هم براتون میذارم.

برای تهیه کوکیز شکری اول از همه، کره نرم شده و شکر (دانه ریز یا پودر) رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه و همچنان میزنیم اگه اسانس بادام رو خواستید اضافه کنید الان وقتشه و اگرنه که خیلی مهم نیست (عطر خوبی به کوکی میده). حالا آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به کرم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان شروع میکنیم به خمیر کردنش و به هیچ عنوان از کف دست استفاده نمیکنیم. همچنین ورز دادن ممنوع.

حالا روی سطح کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو به ضخامت ۸ میل باز میکنیم. شروع میکنیم قالب زدن و بیسکوئیت های قالب زده رو ۵ تا ۱۰ دقیقه تو یخچال یا فریزر میذاریم و فر رو هم روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم. سپس کف سینی کاغذ روغنی میذاریم(اصلا چربش نکنید) و بیسکوئیت ها رو با کمی فاصله توی سینی میچینیم
و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر میذاریم. زمان پخت در فرهای مختلف متفاوته پس حتما کنار فر بشینید و به محض اینکه دیدید زیر کوکی ها طلایی شد از فر خارج کنید.
و یه نکته دیگه اگه برای بار اول کوکی درست میکنید برای اینکه کارتون خراب نشه اول ۲ تا از کوکی ها رو توی فر بذارید برای امتحان که اگه احیانا مشکلی داره حل کنید و بعد اگه خوب از آب دراومد بقیه کوکی هارو توی فر بذارید. سعي كنيد بيسكويت هاي يك اندازه رو توی يك سيني بذاريد چون ممكنه اشكال و سايزهاي مختلف زمان پخت متفاوتي داشته باشن. در آخر که پخته شد، برای تزیین بیسکوئیت ها صبر کنید کاملا خنک بشن.

نکته:

۱- اگه موقع تهیه خمیر احيانا احساس كرديد چسبنده است بهش آرد اضافه كنيد. ممكنه به خاطر جنس آردتون تا نيم ليوان ديگه هم كشش آرد داشته باشه. ولي توجه داشته باشيد كه بيسكويتي كه “نسبت كره به آردش” بيشتر باشه هميشه خوشمزه تره.

۲-این ميزان بيكينگ پودر باعث ميشه كه بيسكويت حسابي تو فر پف كنه پس شكل بيسكويتها تا حدي به هم ميخوره ولي در عوض طعمش بهتر ميشه. پس اگه از طرحي استفاده ميكنيد كه خيلي مهمه كه تغييري پيدا نكنه؛ بهتره بيكينگ پودر رو كم كنيد. البته يك راه ديگه هم هست و اون هم اينه كه بلافاصله بعد از اينكه سيني رو از فر خارج كرديد مجددا بيسكوييتهايي كه تغيير شكل دادن رو قالب بزنيد. به خوبي قالب ميخوره و بعد از سرد شدن ميتونيد اضافاتش رو جدا كرده.

کوکیز شکری

تهیه و تنظیم: چاشنی

آموزش آشپزی, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5629
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *