سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

کوکو کلم

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 1108 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ-2 عددآب1/2 پیمانه
سویا سس1 و 1/2 ق غروغن کنجد1 ق غ
آرد3/4 الی 1 پیمانهکلم سفید4 الی 5 پیمانه
هویج1 عددپیازچه3 عدد
روغن2 ق غسس مایونز1/4 پیمانه
دانه کنجد1/2 ق غفلفلمقداری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کوکو کلم 

اگر می خواهید پوست باطراوت و سیستم ایمنی قوی داشته باشید که با انواع بیماری ها مقابله کند، مصرف کلم برگ را فراموش نکنید. کلم سرشار از سولفور و ویتامین C است. با آموزش کوکو کلم همراه ما باشید.

این آموزش از آموزش های آشپزی ژاپنی است.

طرز تهیه کوکوی کلم سفید

برای تهیه کوکو کلم سفید اول از همه باید سبزیجاتو خورد کنید.

کلم رو به وسیله چاقو به قطعات ریز خورد کنید. توجه کنید که هر چه نازک تر باشه بهتره.

هویج رو رنده کنید.

پیازچه رو هم خورد کنید.

کاسه ای بردارید. تخم مرغ، سویا سس، آب و روغن کنجد را با هم ترکیب کنید.

کم کم آرد رو به مواد اضافه کنید. بین ۳/۴ تا ۱ پیمانه کافیه. سس باید به غلظت برسه. در حد سس مایونز.

سبزیجاتتونو داخل ظرفی بریزید. سپس سس آماده شده رو به مواد اضافه کنید. موادو هم بزنید تا خوب با هم ترکیب بشن.

درون تابه ای روغن بریزید. اجازه بدین که گرم بشه.

به اندازه ۳/۴ پیمانه از مواد داخل تابه بریزید. موادو درون تابه پهن کنید. با حرارت ملایم اجازه بدین که مواد بپزه. درب تابه رو هم بذارید. اینطوری کوکو نرم خواهد شد.

تقریبا ۳ الی ۵ دقیقه برای پخت یک طرف از کوکو کافیه.

بعد از پخت یک طرف از کوکو، طرف دیگه رو هم همونطور بپزید.

سس مایونز رو با کمی فلفل ترکیب کنید.

کوکو پخته شده را درون ظرف مورد نظر منتقل کنید. روی کوکو رو با سس مایونز، دانه کنجد و پیازچه تزیین کنید.

اینم از کوکو کلم سفید امروز. امیدوارم از این غذای ژاپنی خوشمزه لذت ببرید.

نکته در تهیه کوکو کلم سفید

از آنجایی که هم تخم مرغ و هم آرد در زمان پخت چسینده هستند، حتما از تابه نچسب استفاده کنید.

کوکو کلم سفید | طرز تهیه کوکوی کلم سفید | اوکونومیاکی | غذای ژاپنی | آموزش آشپزی چاشنی

نکات نگهداری کلم

کلم هایی را انتخاب کنید که برگهای آن براق، شفاف و بدون زدگی باشد.

خنک نگه داشتن کلم برگ به حفظ ویتامین C موجود در آن کمک می کند.

کلم تکه شده خاصیت خود را از دست می دهد. بنابراین برای حفظ مواد آن بهتر است کلم برگ را در پلاستیکی قرار داده و آن را در یخچال نگهداری نمایید.

کلم برگ کامل را می توان به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری نمود. اما کلم برگی که قسمتی از آن جدا شده است را می توان برای ۱ روز در یخچال قرار داد.

ترجمه و تنظیم: چاشنی

کوکو کلم | طرز تهیه کوکوی کلم سفید | اوکونومیاکی | غذای ژاپنی | آموزش آشپزی چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

اوکونومیاکی غذای ژاپنی, طرز تهیه کوکو کلم سفید, طرز تهیه انواع کوکو با کلم, غذا با کلم برگ, غذا با کلم سفید, کتلت کلم, کوکو کلم, 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=8181
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *