سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

کوکو سبزی حلقه ای

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 485 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سبزی کوکو 100 گرم
پیاز1 عدد
تخم مرغ3 عدد
آرد سیب زمینی2 قاشق سوپخوری
نان باگت1 عدد بزرگ
نمک فلفل زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

کوکو سبزی حلقه ای

بعضي از انواع كوكوها مثل كوكوسبزي را به خاطر بافت نرمي كه دارند، موقع ساندويچ كردن براي بچه‌ها بايد حسابي پيچيد ولي با يك ابتكار جالب مي‌توانيد ساندويچ كوكوسبزي فرزندتان را داخل نان ساندويچي درست كنيد. اين كار شايد به نظر عجيب برسد ولي بسيار راحت است. مايه كوكوسبزي را آماده كنيد، يكدانه هم نان باگت بگيريد و طبق دستور عمل كنيد.اين نوع ساندويچ را به دو صورت گرم و سرد مي‌توان سرو كرد و درست به همين دليل براي ميان‌وعده‌ها بسيار مناسب است.

برای تهیه کوکو سبزی حلقه ای به ترتیب زیر عمل نمایید.

۱- پياز را پوست كنده، بشوييد سپس ريز رنده كنيد. حالا پياز رنده شده را در كاسه‌اي بريزيد و سبزي خرد شده را هم اضافه كنيد.

۲- آرد سيب‌زميني را به مواد اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا آب اضافي پياز گرفته شود. نمك‌، فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده، مخلوط را خوب هم بزنيد.

۳- تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي در ظرف ديگري شكسته و به مايه كوكوي داخل كاسه اضافه كنيد. حالا مايه كوكو را با چنگال سريع هم بزنيد تا خوب كف كند. اگر احساس كرديد مايه كوكو خيلي شل است مي‌توانيد كمي ديگر آرد اضافه كنيد.

۴-  نان باگت را روي تخته آشپزخانه گذاشته و با چاقوي دندانه‌دار به حلقه‌هاي دو سانتي‌متري برش بزنيد. سپس هر حلقه را برداشته و با چاقو مقداري از خمير وسط آن را درآوريد تا جا براي ريختن مايه كوكو باز شو

۵- در يك تابه مقداري روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. بعد از داغ شدن، حلقه‌هاي نان را در روغن بگذاريد. لازم نيست مقدار روغن زياد باشد تا نان‌ها در آن غوطه‌ور شوند، قسمت پايين نان‌ها در روغن باشد كافي است.

۶- وقتي كه حلقه‌هاي نان را در روغن چيديد، از مايه كوكو سبزي يك قاشق در هر حلقه نان بريزيد. در اينجا بهتر است حرارت را كم كنيد تا كوكوها مغزپخت شوند.

۷- بعد از پختن يك طرف كوكوها و بسته شدن مايه كوكو، نان را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم در روغن قرار بگيرد و سمت ديگر هم پخته شود.موقع برگرداندن كوكوها نگران جدا شدن نان از كوكو نباشيد زيرا كوكو در همان مرحله سرخ شدن اوليه به نان چسبيده است.

۸- بعد از پختن كوكوها و طلايي شدن نان‌ها، آنها را از روغن درآورده روي يك دستمال حوله‌اي آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. از جمله مزاياي اين ساندويچ‌ها حالت ترد بودن آنهاست كه بچه‌ها آن را خيلي دوست دارند.

کوکو سبزی حلقه ای شما آماده است. نوش جان

کوکو سبزی حلقه ای

تهیه و تنظیم:چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4173
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *