در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کوکو باقلا با تن ماهی

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1301 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کنسرو تن ماهی 1 عدد
تخم مرغ6 عدد
باقلا بدون پوست2 پیمانه
شوید تازه خرد شده1/2 پیمانه
دارچینکمی
نمک فلفل زردچوبهبه میزان لازم

کوکو باقلا با تن ماهی

برای تهیه کوکو باقلا با تن ماهی ابتدا كنسرو تن ماهي را به مدت ۲۰ دقيقه بجوشانيد. بعد از اين مدت در كنسرو را باز كرده ، روغن آن را جدا كنيد، دور بريزيد. گوشت ماهي را با چنگال كمي ريزتر كنيد و در كاسه‌اي بريزيد. سپس باقلا را با مقداری آب و كمی نمك آبپز كنيد. بعد از پخت در آبكش بريزيد تا از حرارت بيفتد.

در كاسه‌اي مناسب تخم‌مرغ‌ها را شكسته و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند. دارچين، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و خوب با تخم‌مرغ مخلوط كنيد. شويد را هم اضافه كرده و هم بزنيد. به كاسه حاوي تخم‌مرغ‌ها تن ماهي و باقلاي پخته‌شده را اضافه كنيد و به آرامي مخلوط كنيد.

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود. قالب مورد نظر را آماده كرده و كمي چرب كنيد. مايه كوكوی آماده را در قالب ريخته و در فر بگذاريد و يك ساعت حرارت دهيد.  بعد از پخت كامل، قالب را از فر بيرون آورده و صبر كنيد تا كوكو ها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر گذاشته، تزئين و سرو كنيد.

کوکو باقلا با تن ماهی شما آماده است. نوش جان

نکته:

۱- این مقدار مواد منناسب برای ۵ نفر میباشد.

۲- اگر بیماری فاویسم را دارید این غذا به شما توصیه نمی شود.

۳- شوید های خود را به صورت کاملا ریز خرد کنید.

۴- می توانید باقلاها را در مخلوط کن ریخته و آن ها را کاملا له کنید و یا اینکه به صورت کامل از آنها استفاده کنید.

کوکو باقلا با تن ماهی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

telegram channel: @chashnee

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3612
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 1

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

86 − 77 =