در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

کوفته مرغ

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 1205 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سینه مرغ 300 گرم
تخم مرغ1 عدد
ذرت4 قاشق غذاخوری
جعفری و ریحان خوردشده4 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان3 قاشق غذاخوری
آرد نخودچی1/5 قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
رب انار1 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد
رب1/5 قاشق غذاخوری
پیاز داغ3 قاشق غذاخوری
هویج1 عدد
زرشک گردو کشمشبه مقدار دلخواه
زیره و دارچینبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

کوفته مرغ

برای تهیه کوفته مرغ ابتدا سینه مرغ رو چرخ میکنیم!

تخم مرغ و پیاز و سیر و پنیر پارمزان و آرد نخودچی و نمک و فلفل سیاه رو به سینه مرغ اضافه میکنیم و ورزش میدیم تا مایه کوفته آماده بشه. بعد نیم ساعت تو یخچال میذاریم.
بعد ۴ قسمتش میکنیم و هر قسمت رو کمی ورز میدیم و گرد میکنیم و لاش گردو مخلوط شده با رب انار و زرشک و ذرت و جعفری و ریحان و کمی پیازداغ میذاریم! البته میشه چیزیم نذاشت این سلیقه ایه

توی یه قابلمه ی مناسب ۱ قاشق روغن میریزیم و رب رو با نمک و فلفل و سیر و کمی زیره و دارچین یکم تفت میدیم، بعد پیاز داغ رو میریزیم و آب رو اضافه میکنیم، آب کم بریزین!

با یه قاشق روغن کوفته ها رو کمی سرخ کنین هم اینکه باز نمیشن هم خوشمزه تر میشه!

آب که جوشید حرارت رو کم میکنیم و کوفته و هویج خورد شده رو اضافه میکنیم، هویج طعم خوبی بهش میده

در قابلمه رو هم نیمه میذاریم، تقریبا۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزه

آخر با یکم آبلیمو کاملش میکنیم

کوفته مرغ

کوفته مرغ

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=808
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 1 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 6 = 2